АКТУАЛНИ НОВИНИ ПО "ДЖЕНДЪР" ТЕМАТА ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ

АКТУАЛНИ НОВИНИ ПО
07-07-2021г.
23
Ирини Зикидис
В продължение на вчерашния статус, ви предлагам да видите на какъв етап е дебатът по "джендър" темата във Великобритания и САЩ, конкретно Калифорния. Казусът е еднакъв и на двете места. Прилагам линкове към новините в BBC и Yahoo.
Всеки транс човек, нарушил законите, има правото да избере в какъв затвор да влезе - мъжки или женски. Оказава се, че транс жените (бивши мъже), независимо дали са преминали операция за смяна на пола, или само са заявили, че се чувстват жени (но все още са с мъжки гениталии), масово избират женския затвор.
И ах, каква изненада - насилието над истинската женска популация на затвора моментално се увеличава, заедно с броя на изнасилените и пребити жени.
Сигурна съм, че средностатистическите бг либерали, които Фани нарече "суфистицирани индивиди, обречени да живеят сред първобитни диваци", и чийто "стремеж към демонстрация на разкрепостено и толерантно мислене е толкова голям, че абсолютно замъглява критичното мислене" са в ступор. Та те все още бранят с пяна на уста изконната способност на мъжа да ражда и менструира. Или пък на 4 годишно дете да определя пола си. Но съм сигурна, че все ще намерят оправдание на изконното право на транс жената да изнасилва други жени. Я амок, я тежко детство.
Още един пресен-пресен казус "отчожбината". Мъж, заявил, че е трансжена, без премахнати гениталии, влиза в спа център сред малки момиченца и си показва пениса. А една истинска жена прави жесток панаир, когато вижда тая перверзия. И сега западното общество е разделено кого да подкрепи - бясната жена или клетата “транс жена”, на която са отнели изконното право да си покаже пишката пред малки момиченца.
Нека го кажа отново: Абсолютно и безусловно подкрепям всеки, който вземе категоричино и информирано решение за смяна на пола си, при условие, че е навършил пълнолетие и има уважителни медицински причини. Категорично намирам идеология, проповядваща, че си сменяш пола само като кажеш, че се чувстваш от другия пол, за вредна и особено тъпа, защото създава условия за огромни злоупотреби и престъпления, прикрити с наметалото на "трансфобията". И ЗНАМ, че реалните жертви на тази тъпотия ще са истинските (малцина, според медицината) транс хора, които ще отнесат последствията от побеснели родители на малки деца, станали жертва на фейк "трансжени". По начина, по който обвинявам либералната идеология, че вкарвайки исляма в Европа, реално застрашава живота на гей хората. As simple as that.
Истината е, че либералите нямат идея каква кутия на Пандора отварят. Както е типично за всяка глупава, опасна и вредна идеология.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.