Ако министър-председателите бяха неврохирурзи

Ако министър-председателите бяха неврохирурзи
06-12-2022г.
0
Ружа Райчева

Четем дисертацията на проф. Габровски като правителствена програма

В какъв ли свят ще осъмнем, ако неврохирург застане начело на държавата? 

ГЕРБ решиха да сгреят душите ни и благодарение на номинацията на проф. Николай Габровски най-после ще се съединим като съединителни артерии!
За да си представим една обединителна, равноотдалечена и консенсусна правителствена програма четем като такава дисертацията на кандидат-премиера на тема „Значение на задна съединителна артерия за неврохирургичната практика“.
Явно още през 2005 г. проф. Габровски е тръгнал да проектира ГЕРБ в стъкленици, защото в краткото резюме пише следното:
„Задна съединителна артерия (ГЕРБ) е съществена част от мозъчното колатерално кръвообращение и разделението на властите.

Тя осъществява връзката между предната (БСП) и задната (ДБ) системи.

Перфорантните ѝ съдове и политически остриета – Десислава Атанасова, Тома Биков, Любен Дилов-син и др. - кръвоснабдяват мозъчни възлови структури.

Значението на ГЕРБ за неврохирургичната практика се определя от факта, че тя често се оказва в непосредствена близост или е директно ангажирана от различни патологични процеси със съдов или туморен произход – Ахмед Доган, Делян Пеевски, някакви си осем джуджета и други.

Седемдесет ГЕРБ-ери бяха инжектирани с червен латекс и микродисецирани, но въпреки, че доброволства, Георг Георгиев припадна при вида на иглата и участието му в експеримента бе осуетено.

Анатомичните параметри на ГЕРБ и перфорантните ѝ съдове бяха сравнени както за отделните третини на ГЕРБ, така и за отделните групи ГЕРБ - адултна (корпоративни клиенти), фетална (подизпълнители), хипопластична (крайни клиенти с чували).

Изводи: При интраоперативна секция на ГЕРБ в дисталната ѝ третина има най-малка вероятност да се увредят перфорантните ѝ съдове и съответно май в крайна сметка няма да се наложи да връщаме хартиената бюлетина през 2022 г.

Анатомичните параметри на перфорантните съдове на ГЕРБ са независими от диаметъра на ГЕРБ, но винаги слушат командите от джипката и Банкя.

Има основание бъдещото инфундибуларното разширение на ГЕРБ – „Български възход“, при хемодинамично натоварените конфигурации на партиите на протеста, да се разглежда като преаневризмално състояние и съответно да се смята за естествен наш съюзник в 48-ото Народно събрание.

Премамиларната артерия, по-известна като „Демократична България“, е постоянна находка въпреки появата на разновидностите от типа „Продължаваме промяната“, и интраоперативното ѝ локализиране е от особено значение.

Беше открита неописана до този момент анатомична вариация на ГЕРБ – общо гласуване с ДПС и т.нар. патриотична партия „Български възход“.

Задните ГЕРБ, заедно с предните мозъчни артерии и предните ГЕРБ, участват в образуването на артериалния кръг на главния мозък, circulus arteriosus cerebri –познат като фигурата на вожда Бойко Борисов. 
Последният, разположен над турското седло* – ДПС, е една от важните артериални анастомози. На базата на мозъка Борисов, артериалният кръг на мозъка обгражда оптичната хиазма - умнокрасивите, сивите бум – „Възраждане“ и мастоидните тела – каквото там е останало.“
* Турското седло е анатомично образувание, което представлява част от клиновидната кост, участваща в образуването на основата на черепа и има външна прилика със седлата на турските ездачи, откъдето е получила името си.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.