Ако любимите ни сериали бяха писани от съвременни грантаджии

Ако любимите ни сериали бяха писани от съвременни грантаджии
25-10-2020г.
5
Гост-автор
* Предварително се извинявам на всичките си приятели за светотатството с образите на тези култови герои на нормалността, но се уповавам на вярата си, че хората с достойство имат стабилно чувство за хумор и самооценка и никога не би им хрумнало да се изживяват като жертви.
✅ ЖЕНЕНИ С ДЕЦА
➡️ Ал Бънди се казва Алексей Бъндиев, за да не страдат семействата на жертвите на серийния убиец Тед Бънди от евентуалната асоциация, а и защото звучи по руски зловещо. Всъщност той не е руснак, а добродетелен черен трафикант на полоний от Бронкс и свенлив преподавател по йога, нещастно женен за красивата си филипинска съпруга Пег-Габи Набел и несправедливо преследван от КГБ. Алексей е продавач на обувки, но не защото е безхаберен, а защото е жертва на тираничното бяло господство и колониализъм.
➡️ Синът на Ал - Бъд Бъндиев – много добро и възпитано момче, достойна жертва и онеправдан BLM.
Върл актвист на ЛГБТ-общността, природозащитник, веган и уважавана драг-куин. Сред високоинтелектуалните му хобита е да руши паметници на Бащите-основатели и други бели уроди.
➡️ Дъщерята на Ал Кели Бъндиева съвсем не е забавната старлетка, която познаваме. Тук тя е депресирана и отговорна лесбийка с общо 12 пръста на ръцете, която се влюбва в ислямска радикалистка и се посвещава на това да просвещава обществото какви добронамерени и светли хора са ислямските радикалисти и камикадзета, чрез избрани части от адаптираното престижно издание за млади мюсюлманки "I ❤ my vagina", специален бестселър на уважаваната от 100 български интелектуалци, изключително демократична организация БХК.
➡️ Единствено съседката на Ал и Пеги Бънди – Марси Д'Арси – на пръв поглед си е съвсем същата политически коректна феминистка, но в случая тя е женена за реабилитираната жертва на обществото, бившия наркоман и осъждан рецидивист Флойд Д'Арси. Към днешна дата той е уважаван член на обществото и дисидент с общо 11 несправедливи присъди и Нобелов лауреат за мир, със специален принос към либерал-прогресивната психология – най-значимата съвременна наука, без онтологичен корелат от времето на Колумб и бялата му нетолерантна свита. Сред леките несправедливи присъди на Флойд Д`aрси са незначителни провинения като блудство с малолетни, въоръжен грабеж, обир на бременна жена, предумишлено убийство на 4-ма бели мъже и ексхибициониизъм в маловажна християнска църква.
✅ ДВАМА МЪЖЕ И ПОЛОВИНА
➡️ Чичо Чарли е природозащитник, изявен глобалист, лайф-коуч и ... извинете, но сърце не ми дава да продължа да осквернявам този велик култ.
➡️ Алан Харпър е трас-сексуален маниак, жертва на обществото и на подлата си и неморална бяла майка, който се бори достойно с пристрастяването си към малолетни момчета, фетишизма си към Грета Тумберг, естественото си влечение съм кучета от породата чихуахуа и тайвански садо-мазо масажистки, жертви на зли сутеньори, китайско-руски комунисти и колонизатори от Северна Македония.
➡️ Джейк пак си е дете със специални нужди, но в случая - без крак, ръка, око и далак. Разбира се, той не е инвалид, а просто е специална жертва и крупен милионер, справедливо осъдил трима професори по физика, една електрическа компания, болница, отряд полицаи и 3-ма републиканци, защото са доказано виновни, че на 15 бръкнал в контакта, за да види какво има там и никак не останал доволен от резултата.
➡️ Евелин Харпър – както вече уточнихме – е зла привилегирована бяла назадичава жена-нефеминистка, която преследва нещастни латино-мъже с цел сексуално облагодетестване и колониални подбуди. Тя плаща образованието им, само за да удовлетвори низките си нагони и болно его, без да осъзнава в глупостта си, че също е жертва на подлия бял господстващ хетеро-изрод.
➡️ Бърта. Да ме прощават либералите и БХК, но Бърта си е същата великолепна мощна латино-жена с велико чувство за самоирония и очарователен сексистски хумор. ШАПКИ ДОЛУ, БЪРТА ЗАВИНАГИ! ❤
✅ ДОКТОР ХАУС
➡️ Хубавото в случая е, че оригиналният д-р Хаус поне е инвалид, както самият той обича да ни припомня често, макар съвсем не-политически коректно.
В квотната версия обаче той е и сирийски бежанец от режима на лошия християнин-главорез Башар Асад, чието семейство е спасено единствено и само бладарение на Белите каски, Си Ен Ен, БХК и подкрепата на филатропа Сорос.
Освен това точи скромно финансиране от общо 73 неправителствени и правителствени органиациии по изключително хуманни подбуди - за нова къща на Малдивите, в Барбадос и Магаданск и предимно с цел да претопят и побъркат повече инакомислещи консервативни гадове от всички култури и светът да стане съвършен – компактен, еднакъв, красив, с цветовете на дъгата и завинаги прогресивен.
 
THE END
 
Автор: Даниела Ангелова
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.