Aко искаш да завладеееш една цивилизация трябва да премахнеш алфа мъжкарите

Aко искаш да завладеееш една цивилизация трябва да премахнеш алфа мъжкарите
29-11-2021г.
35
Гост-автор
Първото нещо, което трябва да направиш, ако искаш да завладеееш една цивилизация, е да премахнеш алфа мъжкарите или силните мъже, защото те са тези, които защитават жените и потомството си.
Тестостеронът е хормонът, който поддържа бойния дух, необходим за проява на агресия срещу несправедливостта. Ние сме не само под постоянна химическа и биологична атака, но също така и под психологическа. Техният план за половете е да феминизират мъжете и да направят жените да изглеждат по-мъжествени. Затова през последните години телевизионната и медийна пропаганда все повече и повече показва единствено бета и гама представители на силния пол. В песните, филмите и предаванията жените умишлено са изобразявани в мъжки доминиращи роли, докато изнежени мъжлета често биват гримирани и обличани в рокли. Това, разбира се, е само номер, създаващ илюзия, че се дава власт на жените, докато в действителност е точно обратното, тъй като се отнема защитата им.
Силният алфа мъжкар е бил винаги този, който се грижи за безопасността и честта на семейството. Едно деморализирано и загубило самоуважението си общество е лесна плячка за всякаква тирания, и обратното - когато една нация притежава достойнство, никога не може да бъде поробена, защото хората ще се изправят и с цената на живота си ще кажат: "Не, няма да допуснем да причините това на децата ни!"
 
   Автор: Ангел Ангелов, книгата "Игра на богове"
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.