Ако едни хора не са в състояние да осмислят защо ЛТБГ законодатество е вредно за децата, то такива партии нямат място в Парламента!

Ако едни хора не са в състояние да осмислят защо ЛТБГ законодатество е вредно за децата, то такива партии нямат място в Парламента!
25-06-2021г.
57
Гост-автор
За първи път от толкова години ще изневеря на принципите си и ще агитирам да НЕ СЕ ГЛАСУВА за Зелено движение (предишни Зелените) и Да България в комплект с тях или Демократична България, както и всички други партии, които са заявили подкрепа за ЛТБГ законодателството! Съжалявам, но за мен въпросът е принципен - ако едни хора не са в състояние да осмислят защо ЛТБГ законодателство, такова каквото се иска от други хора, е вредно за децата и засяга техните права, то такива партии нямат място в Парламента! Моля да не се бърка със законодателство, което да уреди отношенията на хора, живеещи без брак, защото това е съвсем различно и касае всички, без значение на техния пол, половата им ориентация или парафилиите, които притежават! Категорично съм против това да бъде наречено "брак" и да се изменя със стара дата съдържанието на това, което милиони хора сме подписали преди години! Никога не съм била почитател на идеологията на Троцки, няма и да стана. За мен това е важно, защото дори да опазим природата, ако не опазим децата, за кого ще е тази природа? Тя ще си превземе и незаконните строежи и безумните небостъргачи, ще затвори мините, ще възстанови изсечените гори ... Нали се борим да я опазим чиста заради децата си, а ако тях не опазим за къде сме тръгнали?
Ако обичате да не ми приписвате омрази, които не притежавам, заради този пост! Нито мразя гей хората, нито ме интересува с кого си лягат - за мен е важно човекът да е свестен, за това и имам много приятели сред тях. Свестният човек не парадира с това какъв е, защото не му се налага.
 
    Автор: Мариана Христова

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.