Абе, как пък спортния свят не заплаши с бойкот Катар, където измряха и още измират сума ти РОБИ

Абе, как пък спортния свят не заплаши с бойкот Катар, където измряха и още измират сума ти РОБИ
21-11-2021г.
51
Гост-автор
Пък няква китайска тенисистка обвинила тамошен министър в изнасилване преди години, после изчезнала мистериозно и сега цялото спортен свят плаши с бойкот олимпиадата в Китай и настояват Пекин да представи доказателства, че същата е жива и здрава.
Абе, как пък спортния свят не заплаши с бойкот Катар, където измряха и още измират сума ти РОБИ, дето строят иначе толкова лъскавите и хубави градове и т.н. насред пустинята в подготовка за световното по футбол?
Да не би щото западните икономики (че и политици и спортни клубове) зявисят от кинтите на Катар и приятели, за да държат високия си стандарт на живот, пък Китай случайно е геополитически враг на лидера на Запада и изведнъж рязко станаха супер лоши по всички политически, икономически, спортни и т.н. фронтове?
А и не чух да има бойкот за една конкретна арабска държава, която си отвлече едната принцеса от университета в Англия и я върна обратно, а после сестра и тръгна да бяга към Индия, ама пратиха спец части да я хванат и върнат, после оная изчезна за няколко месеца и УЖ се показа и се извини за неблагоразумната си постъпка. Няколко месеца с едни чичковци, специалисти по промяна на мнениетп, могат да доведат до всякакви резултати.
А за другата арабска държава, дето си разфасова критик на властта, в посолство в друга държава ?
 
   Автор: Владимир Мицов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.