А аз искам избори още другата седмица!

А аз искам избори още другата седмица!
10-01-2021г.
7
Гост-автор

Автор: Георги Георгирев, БОЕЦ

Значи, до вчера му искахте оставката, а днес ще му удължавате мандата?

Слушам, че извънпарламентарни партии, включително и около Манолова и отровните елементи искат избори през април. До вчера всички искахме незабавна оставка на Борисов и обяснявахме как всеки ден на власт на мутрата е пагубен за България, а днес вече искаме да му удължаваме мандата, така ли? Защо?
Още месец на власт на Борисов означава още месец грабеж, раздаване на милиони за официално купуване на гласове, още месец за манипулиране и облъчване, още месец за организиране на котролиран вот и тн. Ама в края на март щяла да е ниска активността, реват извънпарламентарните и ще загубим.
Ами вдигнете активността, мобилизирайте си избирателите, размърдайте се. Три месеца имате, какво ще правите през това време?
Що за лицемерие е, уж да искаш да отстраниш "незабавно" Борисов и в същото време да държиш Борисов на власт, щото видите ли на 28 март щяло да е ниска активността, а на 18 април щяла да скочи до небето. И да оставиш Борисов, Пеевски и Гешев да дерибействат още месец. Ами да оставим изборите за след коронакризата, а?
Стига глупости. Колкото по-скоро избори, толкова по-добре.
И не се лъжете, ще сваляме и следващите, и до края на годината сме пак на избори, а е възможно и още през лятото. Има начини изброите да бъдат проведедни безопасно, има начини гражданите да бъдат мобилизирани и да излязат да гласуват, има начини да съборим мутрата. Но трябва битка, бачкане и бой до дупка.
БОЕЦ не се борим за властта, не участваме, като кандидати в изборите, но от седем години водим битка срещу управляващата ни мафия и знаем, че свинете трябва да си ходят незабавно!
Нито час, нито минута повече на власт за наглите!
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.