10 неща, които (пак) научихме на тези избори

10 неща, които (пак) научихме на тези избори
15-11-2021г.
18
Гост-автор

1. „Избори до дупка“ е чудесна стратегия, но работи само в приказките. Там принца побеждава лошите, прави секс с принцесата и печели замък. На практика избори до дупка вкарва в парламента антиваксъри, които пазаруват къщи с партийни субсидии. Да, за Костадин Костадинов става въпрос. Апатия + радикализация = неподравена простотия. Просто е.
2. Да имаш канадско гражданство и да си завършил в Харвард не е нещо лощо. Шок и бомба! Да си интелигентен не е порок в България. Друго си е ЮЗУ, ама и Харвард става бе, мамка му.
3. Борисов вече не е стар и секси ерген, а охранен чичо, за когото гласуват само самотни лели на две чаши вино. Е, какво лошо, то и това си е пазар. Армия от политически активни MILF-ове е страшно нещо.
4. БСП вече прилича повече на пенсионерски клуб, отколкото на партия. Корнелия трябва да подаде оставка, но естествено отново няма да го направи, защото трябва да сменя памперси, започвайки с нейния.
5. ДПС с Пеевски е по-добре от ДПС без Пеевски. Също така, не е страшно да отслабнеш. Пеевски отслабна, а ДПС вдига процентите си. Чу ли Бойко, айде, че лелите чакат.
6. Не знам за 7-8 и ще си легнала, ама след три предсрочни парламентарни вота, ИТН си легна, зави се през глава и си пусна „Цвете мое“.
8. Много вожд, малко индианец обикновено завършва с малко проценти, много скандали и доза демократично разочарование. Трябва или вождовете да станат по-малко, или индианците повече.
9. Не може всеки, който отиде на фризьор, да влиза в парламента. Вие представяте ли си какво ще стане по абитуриентските балове. Не може да разбереш кой зрелостник, кой депутат, кой и двете.
10. На всички им писна от политика. На всички. Никакви избори повече поне една година, защото, както е тръгнало, на следващите избори активността ще е 20%, а председатели на парламента ще са Йоло Денев и Тангра.

  Автор: Емил Соколов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.