1,7 км бойково околовръстно – час и 20 минути! Кал и лоша маркировка

1,7 км бойково околовръстно – час и 20 минути! Кал и лоша маркировка
07-12-2020г.
9
Гост-автор
Прехвалената от Борисов нова отсечка на околовръстното между жк „Младост“ покрай Горубляне и отбивката към магистрала ”Тракия” е дълга 1,7 км. Разрешената скорост е 30 км. В момента се преминава средно за 1 час и 10 минути. Ако имате късмет.
 
 
Два-три ТИР-а добавят поне още 10-20- минути. Стотици, дори хиляди коли в тежко задръстване.
 

Загуба на моточасове, милиони на фирми и търговци, загуба на време. Излишен разход на гориво – стотици тонове.

Това е равносметката от поредната нелепа ПР-акция на все още премиера Бойко Борисов. Ако имате нерви и излишно време, спрете и попитайте някой от шепата бачкатори на обекта и ще чуете прелюбопитни коментари с основна дума „майката“…

Тези коментари ги няма във възторжените репортажи на телевизиите с Бойко в центъра на прожекторите. Там всичко е наред – лъскаво и фентъзи.
.
Прибързаният асфалт срам за премиера…

 

До Пловдив се пътува – въпреки калпавите кръпки и отбивки на магистралата – за около час и трийсет минути. Разстоянието е 144 км. За същото време се изпълзяват 1,7 км от „отвореното“ околовръстно.

На всичкото отгоре на кръстовището при Горубляне към Панчарево (караулката) сигнализацията и маркировката са толкова объркани, че се създават опасни ситуации през няколко минути.

Премиерските лъжи постигат само едно: хиляди гласоподаватели се борят с въпросната отсечка, бълвайки псувни с дебита на Ниагарския водопад и децибелите на „Меноуър“….  С тъп ПР – такъв резултат.

Източник: Onovini

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.