Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали?

Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали?
04-11-2022г.
0
Емил Йотовски

Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали?

Имате имунитет. Ако стане напечено има бункери, има чужбина… Специално за вас ще дойде самолет, за да ви евакуира. После ще четете лекции във второразрядни западни университети и чужди държави ще ви плащат с бюджетни пари за предателството. Така да се каже - ще го работите либерален интернационал.


За нас не ви е грижа. Доказано е! Ние сме гласоподавателна тор. Ние сме необходимата лъжа, за да се пробутва тезата, че това е някаква си демокрация.

Но за децата говорим.

Вашите деца няма да умрат, защото вие ще пишете законите. Ако трябва ще напишете и такъв закон, в който всяко ваше дете ще е негодно за война. Ще е годно само да кара джип и да има право всяка календарна година да блъска по един човек на пешеходна пътека без последствия. Понякога и по двама, според ситуацията. Ще го направите за един ден. Ще имате пълен кворум и всичко ще стане законно.

Ако София се превърне в легитимна военна цел съм сигурен, че ще преместите парламента някъде в гората. Под земята. Дори в чужбина може да го преместите, защото и без това на този парламент някак не му отива да е в България.


Както и на децата ви не им отива да са в България. Но с малка забележка. Те не са в чужбина, за да вадят картофи, а да се обучават като бъдещ елит. Да се превърнат в добре образовани, но морално изнасилени еничари. Разбира се, напълно обезопасени откъм разни неприятни инциденти като война. Поне така са ви обещали. Вие, разбира се, не мислите по-далеч от следващия грант, с който да си купите имот в чужбина. Алчността е вашата слабост и тези, които се нуждаят от вас го знаят най-добре.

Боже, що за хора сте, бе? Първото ви решение е да ни набутате във война. Второто е да ни набутате да купим още хартиени самолети. И за финал ще ни натресете и евровалутата за да можем да обеднеем до такава степен, че умирането да ни се стори допустимо и дори симпатично решение. Но, както стана ясно, ние нямаме значение. Затова горния абзац го маркирайте като жалко циврене.

Опорката, че пазите някаква демокрация не работи. Нищо не пазите. Вие продължавате да разрушавате и ще генерирате смърт. Смърт, бедност и нищета. И вашата собствена сигурност, да не забравяме. Генерирате ежедневно предателство към собствения ви народ. Но вие и народ нямате. А когато нямате нещо няма как да го загубите. Ако трябва да платите за властта, която са ви дали онези, които са ви назначили, грабвайте пушките и отивайте да се биете и да мрете, колкото се може по-далече от България.

А нас ни оставете на мира. На мира идва от МИР!

  Източник: fakti.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.