Тихо се сипе подготовката за подмяната

Тихо се сипе подготовката за подмяната
03-12-2023г.
0
Ружа Райчева

Когато заложилите главите си заради сглобката отпаднат от играта, на терен ще влязат многото нови политици, които в момента можете да видите как вършеят и създават фондации, институти, сдружения и тем подобни в уж неутралната роля на експерти, анализатори, активисти и т.н. 

Заради нестабилната политическа ситуация на резервната скамейка вече няма място и напъващите към властта буквално на моменти навлизат на терена заради блъсканицата. 

Еднакви процеси текат и вляво и вдясно, или да кажем - и в либералния и консервативния сектор. 

Групи хора се събират и полагат основата за нови политически… проекти. Някои от тях обаче се ползват с особена подкрепа - от бивши и настоящи видни политици, неочаквано голям бюджет за реклама в социалните мрежи, армия от тролове или пък подкрепа от мними фейсбук странички с уж комедийна цел. 
През въпросните политици можете да видите кой стои зад тези бъдещи кадри и кой ще им звъни по телефона, когато си влязат в кабинетите. 

И така тихо се сипе подготовката за подмяната. Сегашните започват да се амортизират, скоро спешно ще се търси свежа кръв отвън, защото колкото и да държи сглобката ще дойде новото разбъркване и тогава ще са нужни новите покемони. 

А дотогава рекламата им галено ще щипе бузките ни пак.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.