ТемеРутКо и УшкоПослушко, "гордостта и цветът" на нацията

 ТемеРутКо и УшкоПослушко,
08-11-2022г.
0
Дахер Ламот

Публичните изяви на нашите "топ" творци като ТемеРутКо и УшкоПослушко, "гордостта и цветът" на нацията, както биха казали недостижимите за нас паветни интелектуалци, са продукти на една и съща политическа среда. 
Предполагам, че е много креативно и достойно да идеш да похарчиш няколко хилядарки в студио за лазерна епилация за да ти махнат космите на краката, за гримьори, които да ти скрият бръчките с фон дьо тен, а после за скъпо бельо от сексшопа, за фотограф за да те снима разкрачена като д*лн*пр*бн@ ш@вр@нт** на исторически паметник, построен в памет на загинали, а после за фотошоп.  
Сигурно си е казвала "Ха, ние сме красиви и умни, ние сме секси и можем свободно да се гаврим с всичко, нацита такива".
Уау, каква красота, стил, интелигентност.
Някой ще й каже ли най-накрая на тая, че за много хора тя не е секси и като й видят разкрачените снимки, в съзнанието им излиза образа на разровен с 50 лъжици черешов пай, по който са тръгнали червеи? 
Творци били... мислех си, че истинските творци са над политическите поръчки. Провокират мисленето? Как? С бълването на постоянна омраза, злоба, обиди към православието (само него), народи и всички, които не споделят тяхната секта. 
Много извисено.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.