Съединените щати спряха важни части от едностранните санкции срещу Сирия

Съединените щати спряха важни части от  едностранните санкции срещу Сирия
10-02-2023г.
0
Тодор Беленски

Съединените щати спряха важни части от  едностранните санкции срещу Сирия за 180 дни, за да се подпомогнат усилията за помощ и спасяване на хора при земетресението.

Това означава, че вече ще е много по-лесно пращането на помощи за Сирия. Броени дни, след като ви казах, че кампаниите за сваляне на санкциите са натиск, който може да доведе до конкретни резултати, това вече е факт.

Благодарение на честни журналисти с хиляди последователи като Сара Абдала, Ванеса Бийли, Кеворк Алмасиян, благодарение на включването в нея и на американски сенатори. Но най-вече благодарение на милиони чисти души по цял свят, които не спряха да пишат по темата и я превърнаха е своя лична. 
Благодаря ви, приятели. Тази победа за #teamSyria означава страшно много. Ние не сме безгласни букви, ако вярваме и се борим за доброто. 
Благодарности заслужава и Мартин Карбовски за разговорите с Дахер Ламот, заради когото съдбата на сирийците достигна до стотици хиляди хора. 
 


Благодарности и за Юлия Ал-Хаким  която не спря последните дни да прави всичко възможно да помогне на сирийския народ. Също така на Irini Zikidis , която също години наред осведомяваше и увеличи неимоверно отбора и семейството на хората, ангажирани с този проблем. 

Може да сме дали само частичка с нашата работа и енергия, но това може да помогне за спасяването на хиляди животи!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.