ПИРАМИДАЛНА ДЕФЕКАЦИЯ

ПИРАМИДАЛНА ДЕФЕКАЦИЯ
08-11-2022г.
0
Мартин Карбовски

Пирамидите на Хеопс, Хефрен и Микерин /най-големите/ са построени от раби, бити, унижавани от фараона и робовладелския строй. 
Разрушете ги. Боядисайте ги в синьо и жълто. Протестирайте срещу онзи строй, той беше пълен с лъжа и нищо от него не трябва да остане.

Цялата либерална сган се втурна да защитава клякането с рекламна цел върху паметник на певицата, която ражда там хит след хит. 

Истината е, че либералната сган е права - едно нещо като е надраскано, защо пък не клекнем  върху него? 

Две неща са ясни - първото е, че либералната сган прави това, което правеха комунистите - като се изложеха нещо комунистите, те веднага скачаха и казваха - а вие защо биете №@грите? Сега тая дума е забранена, затова по добре да напиша друга. Примерно - защо биете Мегрите?

И вторият капан, в който попада либералната сган - Прозореца на Джулиани. Имаше един такъв нюйоркски кмет, който откри, че на една сграда като се счупи един прозорец и не се поправи, скоро цялата сграда се оказва със счупени прозорци. Е, затова, понеже паметникът е омазан - дайте да пикаем на него. 

Просто е - това, че шибаната държава не се грижи за паметника означава ли да го срутим? Или да издигаме глас, че едва ли не пикаенето върху паметници показва гражданската ни съвет и будност? Струята урина посочва проблемите на обществото?

Абе вие съвсем полудяхте.

Иначе, да, бива ви. Имате армия и тя се защитава. Организирани сте. А сега представете си тая организация да чистеше паметници, а не да ги цапаше и снимаше и обкрачваше, и опикаваше?

Разберете, игноранти: това е Далчев, на Далчев брат му, строено е 1976-та. Почистете Далчев, извинете се.

Всичко друго са гадости - и на кметицата, и на певицата. И на левицата, либералната. Тя каквото и да прави, все ще успее да оправдае пирамидалната дефекация.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.