Актуално
Тук вече можем да говорим за интеграция. Развитието на тероризма е изцяло в синхрон с европейските норми и цивилизация. Само да ви припомня, че в началото бяха самоубийствени атентати на мъже с експлозиви по тялото си. После въведоха огнестрелните оръжия и масовите разстрели. След това се качиха на камиони, после на бусове и автомобили. Днес ги виждаме на колелета.
Атентатор с нож избяга на колело! (ВИДЕО)

Милена Янинска | 21/10/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

В Мюнхен един нейчър-френдли колоездач опита да заколи няколко минувача. Късмет, че не успя. Ранените са пет. Терористът е на колело! Слиза от колелото, вади ножа, започва да кълца всичко живо наоколо и най-интересното - след това се качва на велосипеда си и успява да избяга!!! Полицията задържа някакъв заподозрян, за който не гарантира, че е колоездачът изкормвач. Реализира атентат с колело. И успява да избяга с него. Търсят го с хеликоптери. И не могат да го открият. В Мюнхен! 

Тук вече можем да говорим за интеграция. Развитието на тероризма  е изцяло в синхрон с европейските норми и цивилизация. Само да ви припомня, че в началото бяха самоубийствени атентати на мъже  с експлозиви по тялото си. После въведоха огнестрелните оръжия и масовите разстрели. След това се качиха на камиони, после на бусове и автомобили. Днес ги виждаме на колелета. Най-културно и законно колоездачът срещу вас може да извади нож и да ви заколи. Вече дори "предупредителният" вой "Аллах Акбар не е задължителен. 

Какво следва? Да се маскират като учители? Като архитекти? Някой от тях да стане Президент? И това, ако не е интеграция... 

  Други статии от този авторКоментари