Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите
17-08-2017г.
82
Калин Руменов

Вече съвсем не е достатъчно да клеймиш расистите, които непременно са бели хора. Вече ще се изчислява и времето, и количеството слюнка – всичко трябва да става много бързо и да е яко яростно.

Бързи и яростни срещу расистите, белите. Вече такива са изискванията на световния либерален етикет, които важат дори за Белия човек от Белия дом. Както се отнасят за старите европейци, както и за нехаресващите най-новата циганска махала в български град. 

Гледайте какво правят с Тръмп заради мудността и нерешителността му да заеме страна в един спор между бели хора и всякакви други. Нали има намесени бели хора – значи са неонацисти, значи всичко е ясно, какво има за помайване. 

Гледайте Тръмп и мислете за собствените си бели кожи - излезте от тях и от кожата си направете тъпан. Бийте го тежко всеки ден, докато изкупите бялата си вина. Но такъв ден едва ли ще дочакате.

Вече няма значение защо започва и как свършва една бъркотия – виновните за нея са предварително нарочени. И ще ги различите лесно, защото носят бяла кожа.

Те нямат право да се чувстват добре в нея, на тях трябва да им бъде причинено нещо срамно и сами да пожелаят да излязат от кожите си.

Те трябва да заживеят с бяла трагическа вина и да проклинат деня, в който такива са се появили на белия свят.   

Ако не сте забелязали - смисълът на всичко случващото се толкова е деградирал, че Белият човек е станал виновен до доказване на противното.

Но това не е всичко, бели аутсайдери. Има хоризонт за още деградация и вероятно ще бъдете все още живи, когато Бялото бъде признато за кожно заболяване. За срамна болест, която трябва да бъде лекувана, пазена в тайна и държана под санитарен ключ. 

Сигурно не ви се вярва, но вярваше ли ви се, че Белият човек ще бъде генно модифициран в кофти човек, който върши абсолютно всичко от расистки подбуди.

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи.

Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

Опитайте да се сетите кога за последен път Белите бяха прави за нещо. Дори в момента отказват да признаят обикновените им пророци, успели да провидят как ще изглежда Европа след преселението на Небелите. Вместо това за мигрантите продължава да се говори внимателно и да се пише съжалително.   

Не се почесвайте по бялата си кожа, защото ще я разраните още повече – достатъчно е заразена тя. Сменете я, хвърлете я, на екарисаж я дайте, огън да я гори.

Не ви трябва този стар парцал върху тялото. Бъдещето е на расистите, но от ново поколение. На онези, които любят и тачат всички раси, но точно собствената я презират в белите си черва.

Наистина не е за вярване, но това са все бели човеци. Нещо като познатите ви потурнаци, само че глобални.

Нещо като познатите ви еничарски корпуси, само че още по-бързи и яростни. Те ще дойдат и за вашата кожа. И ако сами не им я предадете, знаят как да я смъкнат.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.