БЛАГОДАРЯ ТИ, КРИСТИАН КОСТОВ

БЛАГОДАРЯ ТИ, КРИСТИАН КОСТОВ
15-05-2017г.
94
Гергана Шумкова

Ти може да не си гледал Евровизия, същото така може да не си слушал никога песента, с която се представихме, може дори да не знаеш кой е Кристиан Костов.

Това обаче няма значение, защото знаеш най-важно: „ Кристиан Костов за нищо не става”, „не може да пее”, ,”какви са тези проруски изчадия, които ще ни представляват”, „нямаше ли нормални деца, че трябваше тоя пе**л”.

Това, са само част от коментарите на  „родолюбивите” и „патриотични българи” към предсавителя ни на Евровзия Кристиан Костов. Последните няколко дни се изля толкова злоба и гадория върху това 17-годишно дете, че може би трябва социалните спешно да се намесят и да го изведат от България - една държава на изключително талантливи зрители, принудени да слушат бездарни изчадия, пардон „дечица”.

Озлоблението и тесните ни душици са просто дигноза, на едно болно общество, което не се притеснява да излива цялата си жлъч върху децата, виновни само за едно - че са талантливи и са си позволили да го покажат пред света.

Защото едно е факт - Кристиан Костов е едно ужасно талантливо момче, с невероятен глас и аз му благодаря!

Благодаря му, защото той даде възможност за няколко минути светът да чуе за България нещо по- различно от проституция, наркотици и корупция. Защото макар да е на 17 успя да остави цялата жлъч и простотия около участието му зад сцената и да ни представи достойно. Защото за част от вас може да е проруски „урод”, изчадие” и т.н., но за мен е повече българче от онези 10-годишни свръх мъжаги, които възпитавате в домоведе си, а накрая я набият, я убият съученика си.

И големият страх, че Кристиан Костов щял да занесе наградата си в Русия е напълно оправдан, защото ние сме народ, който не заслужава нищо хубаво!

Ние трудно приемаме нечии успех, който е по-далеч от собствения ни диван и изпитвам удоволстие да тънем в омраза, а нашите ширини я предоставя на корем.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.