Бързи новини

Бързи новини
28-04-2017г.
58
Радост Даскалова

---
Австрийският президент Ван дер Белен е предложил женското население да носи хиджаби, в подкрепа на мюсюлманките. Нямам никакво намерение да се забраждам и да подкрепям някого - щом са дошли по нашите земи, да се съобразяват с нашите норми.
---
В сряда, на бял микробус льо Пен се изтърси в Амиан, където работниците във фабрика на "Уърлпул" стачкуваха, за да протестират срещу планове заводът да се затвори, а производството да се премести в Полша. Тя подкрепи работниците, докато Макрон още празнува победата си в първия тур на изборите. Наблюденията ми са, че, когато гласуват „червени вратове“ срещу „бели якички“ - винаги печелят първите, понеже са повече.
---
В Македонския парламент са се произнасяли речи на албански и се е пял албанския химн. Макетата не понесли такава гавра, са нахлули в парламента и са набили справедливо предателите. Могерини е приветствала този македоно-албански парламент, но ми се струва, че се повтаря Косово и бомбардировките с обеднен уран.
---
Вчера, брадат, мургав индивид, гледащ нагло от снимките във вестниците, се е опитал да се вмъкне в Уестминстър, с ловджийски ножове. При последвала полицейска акция за задържане на терористи, жена на 20 г. е тежко ранена в Уилсден-Лондон, а още четирима са задържани по подозрения в тероризъм. Цялата работа със залавянето на терористи на терен, ми прилича на пощене на юрган, пълен с въшки. Докато опощиш единия ъгъл, на другия вече са се излюпили стотина млади и жадни за кръв инсекти.
---
Делегация от ЕС - Юнкер и компания, са гостували на Даунинг стрийт 10. Представили са на британското правителство сметка от 50 милиарда за излизането на Британия от ЕС. Не се казва как са протекли разговорите около тази сметка, но делегацията е излязла от Даунинг стрийт 10, с каменни физиономии, объркали са си местата по колите и са отпрашили, видимо обидени. Предполагам, че не им се е отворил парашутът, но така им се пада, като се занимават с просия, уж коскоджа ми ти европейски лидери.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.