Лека нощ, момчета, и целунете мъжете до вас

Лека нощ, момчета, и целунете мъжете до вас
30-03-2017г.
68
Калин Руменов

Лека нощ, момчета за мръсни либерални поръчки, и целунете мъжете в леглата ви.

Вие, модерни момичета, направете същото с жените до вас. Хубаво се наспете, няма къде да бързате. Изборите вече свършиха, а те бяха първото представително преброяване на грантовото население.

Лека нощ, любими мои неправителствени, които толкова искахте да станете правителствени. Утре не се налага да ставате рано, за да посрещате изгрева на истински розовото бъдеще. В което мъжете казват „да” на други мъже пред непрежалимия отец Кортези и избягалите от Сирия кумове. А специално поканените на венчавката гости от Афганистан им подаряват чисто ново дете, което и без това няма какво да правят.

Тая работа няма да я бъде сега-засега, а дали ще я бъде след четири години е изцяло Божа работа. Дотогава я камилата „Америка за България”, я камиларят Сорос.

Трендът обаче никак не е добър нито за камилата, нито за камиларя. И не че да ви отчайваме още повече, но не разчитайте особено времето да излекува „тъпия народ” от срамните му болести „битов фашизъм” и „език на омразата”. И не че злорадстваме, но дали ще ги има все същите пари за лекарства. Дали оранжевото чудовище на розовия свят няма да ореже клиничните пътеки за световна демокрация – това вече е изцяло Тръмпова работа.

Времето очевидно не работи във ваша полза и не може да си позволите четири години сън, даже половината време не можете. Първото ви преброяване може да се окаже последно, защото това, което ви създава и свързва, са грантовете. И същите долари са онова, което ще ви разпадне и заличи.

Има ги всичките признаци, че доларите ще стават все по-малко. Следователно, в момента трябва се намирате в най-добрата си форма. Или поне формата ви е много по-добра от тази, в която предстои да изпаднете. 

Резултатите от преброяването на грантовото население барабар с полезните градски идиоти вероятно ви носят разочарование.

Знам, че ви идва да зарежете всичко – и „тъпия народ”, и „тъпата му държава”. Да хванете терминалите и да оставите народ и държава да се оправят сами, да тънат в собственото си невежество, докато вие се тагвате от локациите на истинската демокрация.

Никой не ви спира, но само не си въобразявайте, че „тъпият народ” ще тръгне да прави блокади по границите, за да държи мозъците ви насила тук. Наистина ли си въобразявате, че можете да го уплашите с липсата си, след като от вас е видял единствено обиди, морално презрение и самовлюбени демонстрации на интелектуално превъзходство. Добавете и отрицанието на всичко, което в крайна сметка го прави народ, па макар и много прост.

Вие живеете в денонощен конфликт с този народ, как тогава искате той да живее с вас. Как искате той да се самопрезре до степента, до която го презирате, и сам да ви даде разрешително за строеж на розов фашизъм. 

Всъщност резултатите от преброяването ви никак не са лоши. Не стигат за парламент, но са повече от задоволителни за вдигане на яка цветна революция. А след като има революционери в запас, винаги ще се намери повод да излязат на улицата. Търсете го обаче бързо, защото утре няма да прилича на вчера.

Лека нощ, модерни градски момчета за всичко, и не забравяйте да целунете мъжа до себе си. А той, ако е мъж на място, ще ви обича и утре, както и вчера - независимо дали със или без пукнат грантов долар в джоба.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.