Деца? Какво беше това...

Деца? Какво беше това...
10-03-2017г.
29
Гост-автор

Публикуваме текст на наша читателка, който пристигна на редакционната ни поща със следното въведение:

" На 23 години от град София. Чувствам се отвратена от всичко, което ме заобикаля. Нямам деца, но децата са ми болна тема. Прикачила съм няколко снимки, които ме възмутиха. Сигнализира ми сестра ми, която като тези момичета е на 13 години...но тя не живее в България и е също възмутена. Трябваше да учи с тях в един клас, но предпочете да учи в чужбина."...

***

Нека започнем с обобщение.

Деца се избиват. Възрастни прикриват.

Бъдещето на България умира и физически, и морално. Избиват се помежду си още в ранна детска възраст, а оцелелите живеят ли добре?

Нека помислим.

Погледнете тези снимки.

Тези "ученички" учат в столично училище.Ученички? Деца? Не знам как да ги определя, но знам със сигурност, че са на крехките 13 години. Вие как бихте ги нарекли?

КОЙ е отговорен за цялостния външен и вътрешен вид на тези деца?

Какво детство имат те? Докога смятате да обвинявате учителите, на които вие скъпи родители сами скапахте авторитета в очите на децата си? Защо обвинявате децата си за това, което НЕ сте им дали, а именно възпитание.

Защо са агресивни? Какво виждат вкъщи?

Вие съучастници ли сте в начина, по който изглеждат и се държат децата ви?

Какво възпитание давате вие? Изобщо докато изглеждат така - вие къде сте? Признайте си моля ви. Извратени сте.

Защо изобщо правите деца? Изглежда, че създавате поколение малки кифли и малки батки с отвратителен манталитет, бит и култура. Плюете расистки срещу хора от друга етническа принадлежност, че раждат деца много рано (примерът е само база за сравнение)...а вие какво? Като ги раждате по-късно, какво повече им давате? Образование ли? Възпитание ли? Като гледам вашите деца се различават само с това, че могат малко да четат, но скоро и това ще изчезне.

Признайте си, че вие им плащате дипломите, вие им плащате книжките, плащате им да не мислят.

Продължавайте да псувате, да търсите виновни, да си затваряте очите или да си перете мозъците с риалити формати, докато децата ви се друсат, пият и умират.

Страх ме е да родя дете на България. Защото не искам то да живее нелепо и да умре нелепо. Децата са бъдеще. България няма шанс.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.