Честит 8-ми март и извинявайте.

Честит 8-ми март и извинявайте.
08-03-2017г.
92
Адриана Аврамова

В духа на днешния 8-ми март ви честитя празника с една дама. Една  българка. Една плейметка.

Не знам името на момичето от снимките, знам само, че е кандидат-плеймейтка в последното издание на конкурса.

Момичетата плеймейтки, освен с апетитни форми, стават популярни с медийните си участия, в които демонстрират завидни умения, както и бързо, и аналитично мислене по въпроси от типа на „Коя ти е любимата поза“.

Тази година неудобните въпроси ескалираха до такива за груповия секс.

Вероятно водещият очакваше, че ще затапи плеймейтката с този въпрос, но тя сякаш само него чакаше, за да сподели на широката аудитория, че си пада по груповите изпълнения, а последното й такова е било в компанията на петима мъже. Същата детайлно обясни как са си я ''разпределили'' мъжете, така че да няма недоволни и незадоволени.

Цялата история беше придружена със самодоволно кикотене, радост от факта, че споделя този момент пред цяла България и подрусване и опипване на гърдите.

Не ме разбирайте погрешно, не я съдя.

Момичето така си заработва хляба - като плеймейт. Имам предвид, че вероятно част от успеха се крие в това коя ще разкаже най-пикантната секс история, която е преживяла за крехките си години.

И понеже темите за аналния секс и нестандартните места отдавна се изтъркаха, а след „50 нюанса сиво“ садо-мазото вече не е табу, та минахме на груповия секс.

Няма проблем, момичето очевидно трудно се задоволява с един мъж. Предвид това, което се случва с много от  мъжете - може би желанията й са дори разбираеми.

Обаче, струва ми се, че свободата напоследък много ни обърка.

Мъжете се изнежиха, започнаха да си бръснат ръцете, да си слагат хиалурон в устните и да боядисват косите си. Истинският образ на мъжа - силен, уверен, мъжествен, изчезна, точно като космите на ръцете им.

Жените пък са в постоянна надпревара. За по-големи цици. За по-сочен задник. За внимание, титли, за мис нещо си, за пари. За мъже с пари. Готови са на унижения, публични дори, в името на така жадуваната слава.

Имаме свобода - на действията, на мисленето, на решенията.

Можем да изглеждаме така, както пожелаем, да обличаме това, което ни харесва, да гледаме порно съвсем безплатно - такова, каквото ни се гледа и също толкова свободно да го прилагаме в живота.

Това ни даде свободата - благодарим.

Взе ни обаче истинските мъже.

И истинските жени.

И ми се струва, че има неща, за които просто трябва да замълчим. Ей така в името на бъдещото поколение... което не е нужно да живее с бремето на секс историите на родителите си ...разказани подробно и публично.

Но... свободата не толерира мълчанието. Тя приветства шума. Скандала. Еуфорията.

Позволете да заключа, че нищо добро не чака поколение, отгледано от изнежени батки и жени без морал.

С дълъг списък от секс парнтьори.

И честит празник с една бъдеща майка.

Не я укорявайте, момичета като нея има много. Свободата ги научи да бъдат такива. И в това вероятно няма нищо лошо, защото ...това е лицето на 21-ви век - модерен и свободен, такъв, какъвто го пожелахме.

Ние приветствахме това поведение и визия, тези момичета ...защото са като извадени от филм за възрастни. Хубави, гримирани, с перфектни форми и ... истории, които искаме да чуем...

Те просто показват това, до което така искахме да се докоснем, когато нямахме свобода.

А сега ...да му мисли бъдещето.

***

ВИДЕТО, ТУК: https://www.vbox7.com/play:8532a9194c

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.