Пост Апокалиптичното бъдеще без ГЕРБ

Пост Апокалиптичното бъдеще без ГЕРБ
09-11-2016г.
26
Владимир Мицов

Абе вие се смейте (или ревете, то вече повече трагедия, отколкото комедия...), че сливенският кмет се изцепил, че ако не спечели ГЕРБ, спира токът, затварят детските градини, спира сметоизвозването и щял да настане хаос (цитиран от БТА, не neveroqtno.com).

И това е най-новото засега от серията апокалиптични картини, рисувани от цялата управляваща върхушка - ГЕРБ и РБ. Съвсем сериозен стана въпросът дали ще има Коледа или лято догодина, ако Цецка загуби изборите.

Да припомням ли, че Бойко се хвалеше, че ТОЙ е изградил ВиК в София? Че преди да станел кмет, софиянци пикаели в септични ями. И то не "някаква част", а 80 (!!!) процента. (това е съвсем сериозно негово изказване)

Ми така де, преди да стане кмет на София, софиянци даже и тоалетна хартия не са ползвали. Дори листа от дървета. Защо преди да дойде ТОЙ, Тупания от Папите, София, а и цяла България беше една пустиня, само тук-таме някоя панелка от комунизма. Общо взето като Дубай отпреди строителния бум, ама с повече пясък. Щото и реки, и море не сме имали преди НЕГО.

ТОЙ направи първата копка и сам построи и после сам откри първата електроцентрала в България!

Той се договори с ICANN и осигури .bg за българските сайтове, както и пускането на самия Интернет. Дотогава бичихме само с димни сигнали, щото нямаше дори електричество за телеграфа (виж горното за електроцентралата).

При управлението на Бойко, в България за пръв път светна улична лампа (по разбираеми вече причини).

И дойдоха смартфоните, и телевизорите. И микровълновите печки. И бебетата.

ТОЙ положи първия асфалт в българската история.

ТОЙ водеше преговорите и отряза лентичките за влизането ни в ООН, НАТО и ЕС.

Ако не беше ТОЙ да изгаси големия лондонски пожар от 66-та (1666) ...

ТОЙ даде навремето акъл на Хелиос да почне да се върти около центъра на Вселената, който се намира в двора на една къща в Банкя и самият център на Вселената има уникалното свойство да гравитира около един конкретен жител на Банкя , дори ако този човек се движи с джипка по магистралата или върви, почесвайки се с едната ръка, която вечно стои в джоба.

И сега, ако загуби балотажа, край на всичко по-горно, край на всичкия човешки напредък за последните 5 хиляди години. Край на цивилизацията. Сегашната, миналата и бъдещата. Тук и в радиус от 13 милиарда светлинни години. Това с динозаврите ще е като гърмене на пиратка на ядрен полигон в сравнение с ужасите които ни очакват, ако Мамата не стане лицето на България пред света (торбичките за повръщане се намират в джоба на седалката пред вас).

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.