Германци, събудете се!

Германци, събудете се!
25-03-2016г.
4
Костадин Костадинов

Американското списание "Икономист" веднъж в годината издава приложение, наречено "Светът през...", като в него са поместени прогнози за бъдещото развитие на света през новата година.

Изданието е уникално. В него не се говори за прогнози, които биха могли да се случат, а за неща, които ще се случат.

Менторският и назидателен тон лъха от всеки ред във всяка публикация, като най-важното е, че се внушава усещане за необратимост на процесите.

Американският издател на "Икономист" е решил, че така ще се развива светът през следващата година, и вие нищо друго не може да направите, освен да се подчините на заповедите, т. е. прогнозите на американците.

Понеже те отдавна не се церемонят с когото и да е, не представлява изненада една статия, която е посветена не на други, а на германците.

Не на Германия като държава, а на целокупния германски народ. На него, според "прогнозата", или по-скоро предписанието на тази статия, му е писано да изчезне през 2016 г.

Не вярвате ли?

Вижте какво пише авторът Андреас Клут, виден германски продажник, американски слуга и поради тази причина шеф на бюрото на американското списание в Берлин.

Първо, той въвежда нов термин - биогерманци. С него той обозначава германците от германски произход (да, абсурдно звучи, но е факт), защото прилагателното volkish (народен) запазвало "глупавите расистки асоциации с нацизма". Следователно, ако използваш думите народ и народен, вероятно си неонацист.

Второ, според него Германия била "лишена от въображение без своите чуждестранни влияния" и дава пример с Бундестима, носител на световната купа по футбол през 2014 г. В него имало поляци, турци, араби, албанци и ганайци, въобще все хора, без които очевидно Германия би била "лишена от въображение". Горките скучновати Бекенбауер, Матеус, Румениге, Клинсман, Фьолер и прочие лишени от въображение биогерманци.

Но да не се отклоняваме.

На трето място, Клут отсича, че "биогерманците раждат твърде малко деца". Затова новите германци, "които днес оставят отпечатъците са като емигранти, след време ще издържат възрастните биогерманци и ще плащат данъци, да финансират социалната държава". Идеално, нали?

Биогерманците на раждат, затова ще си внесем ГМО германци.

Само дето не ги нарича ГМО, а "нови" германци.

Е, американският германец вижда и един проблем - дали мюсюлманите, които са основните "нови германци", ще приемат ценностите и социалните норми на биогерманците като "сексуално равенство, светски ценности и историческата вина спрямо Израел".

Тук Клут открива нова обществена и морална категория - измисля нещо, което нарича "историческа вина" (каквото и да представлява то), и го вменява като социална норма на цялото германско общество.

Ако не знаете, да го знаете - в Германия вината е социална норма и е задължителна за всички.

Интересно би било да разберем дали американците изпитват историческа вина към Япония заради атомните бомбардировки над нея, но уви, в този брой на "Икономист" не пише нищо по въпроса.

Най-зловещото обаче в цялата статия е оставено на финала.

"През 2016 г. Германия ще трябва да приеме такъв закон, защото... страната се е превърнала в имигрантска държава - земя на надеждата и възможностите за мнозина, които в замяна осигуряват жизненост на застаряващото германско общество".

А сега се дръжте здраво - "Понятието "кръвна идентичност" бе погребано отдавна. През 2016 г. германците ще го направят и формално. И ще го направят с високо вдигната глава".

Прочетохте ли го?

Американците нареждат - първо приемате закон за узаконяване на емиграцията, после погребвате идентичността си. Формално, защото и без това отдавна сте го направили.

Аз не съм германец. Българин съм. Но като европеец, като гражданин, като човек не мога да не кажа - германци, събудете се! Събудете се, по дяволите!

Събудете се и се дръжте достойно, бъдете горди наследници на вашите предци, които изградиха заедно с романските и славянските народи основите на европейската цивилизация. Стига сте търпели да ви мачкат и да ви командват отвън. Бъдете независими, бъдете свободни, търсете свободата си и се борете за нея!

Европа има нужда от вашата сила, от вашата воля и от вашия разум! Не виждате ли, че четат вашия некролог?

Малко ли са ви милионите имигранти, с които ви заливат нарочно, за да ви подчинят и претопят окончателно?

Събудете се от 70 годишния сън и се борете. Или приемете съдбата, която ви готвят.

Изборът е ваш, но последиците ще са за цялата европейска цивилизация.

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.