Ела и си НИ вземи!

Ела и си НИ вземи!
01-12-2015г.
46
Мария Маркова-Марчела

Както обича да казва Христо Бисеров: „За тебе имам кутия пълна с тайни...ела и си вземи!“.

Той и Гери-Никол са много актуални днес и вчера.

Така максимум до утре – ако разчитаме на традициите ни, да не следим една тема повече от три дни.

Някой, ако си направи труда да преброи през колко тридневни, шумни, късащи си ризата скандали сме преминали от КЪРМАЧКАТА в мола до новия клип на ГЕРИ-НИКОЛ, ще разбере защо Христо Бисеров никога няма да лежи в затвора.

Обаче няма какво да ги броим. Всичко е ясно.

Не, че не ми се иска например да попитам целия заспал НАТФИЗ дали знае докъде я докарахме с Волен Сидеров и нахлуването му в академията... Ама няма защо. Трите им дни минаха отдавна...

Жу суи българче... Няма да довършвам стихотворението на Вазов, защото то отдавна звучи като виц.

Въпросът сега е по какво си приличат ПР кампаниите на Гери-Никол, която е  изпълнител на видните продуценти на българска музика - ФИНАНС ГРУП 2013 – ЕООД (не се смейте – вярно е), с тези на Волен и неговия продуцент - гъзът му. По миризмата, разбира се.

Схемите на Криско работят. Парчетата му се продават. Евала. Всички са видимо доволни. Той, разбира се, се води единствено автор на музиката, текста и аранжимента на песните на тази непълнолетна, срамежлива дива, но ми мирише като да не е само това. Малко нещата вече отиват към – „правим бизнес, както Волен прави политика“, но и това не ме възпалява кой знае колко, защото знам, че до три дни ще ми мине.

Нещото, което ме държи на тръни вече доста дълго обаче е това, че продължаваме да не знаем какво е СЕМ, за какво служи, какво може и какво не. Но това изобщо не ни пречи да го ползваме като универсален препарат за почистване на всякакви повърхности.

Също през ден се ядосвам на това, че Георги Лозанов не е Крали Марко на естетиката, който трябва да се търси за коментар по всички въпроси, свързани с развитието на хармонични личности в България. Не ми е добре, когато му се налага да коментира клип на Гери-Никол. Предполагам, че и на него не му е особено приятно.

Лицето на СЕМ, което всички националисти, използващи вица на Вазов, както дипломата си за завършен първи клас, си мечтаят да съборят по нос на земята уж, за да дръпнем рязко напред.

Лозанов не е жертвено агне, нито вълшебна фея, нито Христо Бисеров. Не е и Волтрон. А СЕМ не е Батман, нито Робин. Вземете прочетете малко кой – кой е, за какво отговаря, какви са му правомощията, трудовите характеристики, колко, какво, как – абе четете, бе!

Особено вие, госпожо Закрилник Надетето a.k.a. Мариана Илиева - държавен експерт в държавната агенция за закрила на детето, която в сутрешния блок на NOVA вчера поискахте СЕМ да се произнесе моментално дали е вредно за психичното здраве на Гери-Никол да участва в собствения си клип.

Все едно да поискате от съда да издаде рецепта за фрикасе. Сериозно ли?!  СЕМ не спира клипове. СЕМ глобява медии. И това е една много малка част от информацията, която е достъпна за всички, които имат желанието да се запознаят с функциите на Съвета за електронни медии.

Винаги съм си мислила, че един държавен чиновник се предполага да знае какви са правомощията на друг държавен орган. Едно такова ми е...искаше ми се поне вие да знаете какво е СЕМ.

Да, вие - ДАЗД, която иска от СЕМ да спре клипа на изпълнителката Гери-Никол.

СЕМ днес се произнесоха по въпроса.  Според тях няма нарушение на закона за радио и телевизия. Точка.

Ако Агенцията за защита на децата реши, че клипа не е възпитателен или, че това пораснало дете е в жестока опасност, може да накажат, който си решат. Например, родителите му. Да започнат с бащата на „детето“ Николай Георгиев – Цайса, който дали заради прякора си или поради друго, грам не вижда, че дъщеря му прави музика по гащи с вирнато към славата дупе.

За финал искам да поздравя ПР-а на Гери-Никол. Чудесна работа свършихте.

На госпожа Агенция искам само да й кажа, че още, докато беше на 16 години, Гери си развяваше непълнолетния задник в беге ефира и, че силно се съмнявам да сте искрено притеснени за децата на България. Ама грам не ви вярвам. Според мен трябва да спрат вас и децата да се саморегулират.

На аудиторията, която мигновено се раздели на онанисти и моралисти искам да кажа, че се намираме в третия ден на скандала и от утре ще почивате.

А на Господ ще кажа само: Ела и си ни вземи!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.