Интервю
ДА ЗАЩИТИШ ОТЕЧЕСТВОТО.

Лентата | 20/11/2015

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Те смятат, че правителството моментално трябва да подаде оставка. Те смятат, че спешно трябва да се  създаде Комитет за национално спасение. Че веднага трябва да се прекрати явлението в България – „мафията си има държава”. И най-стряскащото – те разказват, че са репресирани заради патриотичната си дейност. От МВР, от ДАНС, от структурите на властта...

Разговаряме с Красимир Симеонов от неправителствената организация Войнски съюз „Васил Левски”, за да ни разкаже за натиска, който той и неговите съмишленици усещат. И да ви представи плана за българското спасение.

Едно интервю за България и българите пред Lentata.com:

Казвате, че има репресии срещу вас? Кои сте вие? И какво прави войнски съюз „Васил Левски”?

Войнски съюз „Васил Левски” е създаден преди повече от две години с две основни цели: Просвещение на българския народ за реалната ситуация, в която се намира и подготовката му да защити себе си, семействата си и Отечеството от вътрешни и външни врагове. Ние винаги даваме за пример за дейността ни нашата Конституция, където изрично е опоменато: чл.59(1) Защитата на Отечеството е дълг и чест на всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строогост на закона”.

Именно такова национално предателство извършват и в момента настоящото правителство и Президента на страната с безотговорното си и неадекватно отношение към нашествието от мигранти в България и преотстъпване на въздушното ни пространство за охрана от Турция.

Коя е  истината, зад която седите и която пречи на някого? На кого?

На първо място – ние сме трън в очите на управляващите. Защото нашите членове (вече над 24 000 ) са дисциплинирани, самоорганизират се по места, сплотяват се, участват в спортни и стрелкови мероприятия, дори си помагат в чисто житейски план без значение от етнос и принадлежност. Всички знаем, че обща цел на властимащите за последните 25 години беше разлагане на обществените устои, убиване на традициите и принизяване на ценностната система на българина. Ние работим за тяхното възраждане.

Какво представлява репресията, за която говорите?

След като Войнски съюз „Васил Левски” и БНД „Шипка” официално подкрепиха протеста на полицаите, управлавящите явно се притесниха да не се обединят народ, полиция и армия и да ги изринат като куп фашкии от властта, в която са се окопали. Така ден преди протеста на полицаите в София, наши координатори по места бяха задържани за 24 часа по скалъпени основания. За да не изглеждат тези репресии политически, властта се опита да ги криминализира. А в медийното пространство плъзна версията за някакви несъществуващи провокатори.

От кого идва репресията? И от кого е направлявана?

Истинският провокатор на протестите на полицаите е настоящото правителство. Именно то, активирайки структурите на ДАНС по региони, разпореди задържането на наши членове и симпатизанти в страната. И продължава да тормози тях и техните семейства след освобождаването им.

Подобни репресии обаче не се извършват само спрямо нас, а и спрямо всички патриотични организации в страната и Европа, съгласно евродирективата за унищожаването на суверенитета на отделните държави и за превръщането им в мултикултурни ислямизирани зони.

Непосредствен пример – планът за унищожаването на „Атака”.

Конкретно в момента – какви действия срещу вас има? Кажете ни по региони какво се случва?

София – първоначално координаторът ни е задържан за участие в несъществуващо ПТП: „ С подобен на Вашия автомобил е блъснат и убит човек.” След това в СДВР София сменят версията си: „Съучастие в кражба на автомобил.” Накрая обаче в заповедта за арест не е вписано никакво основание за задържане. Интересното е, че темата на всички разпити с него и с останалите задържани наши съратници в другите градове е била Войнски съюз „Васил Левски”, БНД „Шипка” и подкрепата ни за предстоящия протест на полицаите в София. Координаторът ни е задържан за 24 часа.

В София друг наш член е бит от 16 цивилни полицаи при неговото задържане, след което са го вкарали в СДВР София и са продължили да го малтретират, докато той е бил вързан с белезници на стола. Той има свидетелско удостоверение от съдебна медицина.

Бургас – задържани са трима наши членове „за пожар, случил се някъде в Бургаска област”. Държани са 24 часа. Подложени са на същия разпит със същата тематика, като никъде на става дума за пожар и т. н.

Пловдив – задържани са двама човека за 24 часа, а на трети наш член е направен обиск в дома му. Основанията за задържане са – по подозрение за участие в кражба на чанта на бабичка на пазара (човек с подобно описание е откраднал чанта) и справка за откраднат лаптоп и таблет (като при задържането полицаите подхвърлят: „Да не намерим сега у вас този лаптоп и таблет?” ).

Перник – задържан е един наш член за 24 часа за справка с давност близо 3 години.

С какви средства си служат онези, които ви притискат?

Една престъпна власт използва престъпни методи. Средствата им са характерни за 1923 година, когато цветът на будната българска интелигенция и народ изчезват без съд и присъда, умъртвени по нечовешки начин. Оказва се, че и днес в България несъгласните и съпротивляващите се на тиранията не са защитени и тепърва ще бъдат подлагани на непрестанен терор.

Какво ще правите оттук насетне?

За да пресечем парадокса как „мафията у нас си има държава”, ние приканваме българския народ да се присъедини към Комитета за национално спасение.

А предвид последните събития във Франция, сме обобщили няколко спешни мерки, които трябва да бъдат предприети:

  •         Армията незабавно да затвори и да започне да защитава границите на България – основно южната и западната.
  •         Незабавно да се възстановят оградите и контролно-охранителните съоражения по всички български граници – първо по южната и западната граници.
  •        Полицията да предприеме адекватни мерки по откриването, картотекирането и въдворяването под охрана в специални лагери на всички лица, преминали българската граница без предварително издадени визи.
  •        Незабавно екстрадиране на влезлите в страната без визи чужденци.
  •       Незабавно връщане под контрола на Суверена на всички стратегически предприятия и отрасли, за да бъдат използвани за Възраждането на Родината и възстановяване на Българската армия, МВР и разузнавателните служби.
  •       Арестуване и подвеждане под съдебна отговорност на длъжностните и/или замесени лица, разпоредили да бъдат разкрити и „осветени” агентите на българското разузнаване в чужбина.
  •      Арестуване и подвеждане под съдебна отговорност на лицата, наредили и съучаствали да бъдат разрушени граничните съоръжения, гранични войски, въоръжението и на отговорните за разпада на Българската армия, като по този начин същите са съдействали за навлизането на хиляди мигранти от арабските държави и за инфилтрирането на главорезите на ИДИЛ у нас и така са застрашили непосредствено националнатата сигурност на страната.
  •  Незабавна оставка на настоящото правителство, което с действията си е пряко отговорно за тези трагични за българския народ последствия.

Вие самият с какво се  занимавате, каква е  вашата роля? Имали ли сте директни заплахи?

Женен, с три деца, български поет съм. Във Войнски съюз „Васил Левски” съм на длъжността „Организационен секретар”. Получавал съм индиректни заплахи за живота си от мафиотски структури, свързани с властта.

Отговорите даде:

 

Красимир Симеонов,

Войнски съюз „Васил Левски”

 

 Други статии от този авторКоментари