Беше ясно.

Беше ясно.
14-11-2015г.
43
Ангел Джамбазки

Бог да прости жертвите, съболезнования на близките им.

Чакам някой да каже или напише нещо за религията на мира.

Също така чакам някой да каже или напише нещо за толерантността и мултикултурализма.

За интеграцията също.

Да разкаже, как се интегрират младите мюсюлмани в Европа, по-точно във Франция. И как това не е "истинският" ислям. И как терорът няма религия. И прочее и прочее безсмислени глупотевини.

Искам също така да чуя нещо за "майките с деца". И бради. И "правата" им да идат, където си искат и да правят, каквото си искат. И пак за мулти-култи.

Че подобно нападение ще се случи, предупреждаваха всички, които разбират нещо от темата. Беше безпощадно, кристално ясно.

Имам поне сто изказвания за опасността от нападение на „Ислямска държава” на европейска територия. И какво последва от това. Нищо.

Насреща ни неизменно беше и продължава да бъде политически и идейно импотентното либералното лицемерие, което бълбукаше и продължава да бълбука за "мулти-култи", "толерантност", "интеграция" и да ни размахва знаменцето с дъгата.

Европа е във война. Европа е под обсада. Не от вчера. Отдавна. И отвън и отвътре.

Нападателите са и вътре. Зад портите. Нападната е от добре подготвени и фанатично предани на каузата си ислямски бойци. Завоеватели.

Днес в Париж не беше извършен атентат. Това беше обмислено, планирано, координирано, подготвено материално - технически и тактически военно нападение. Многоцелево. Успешно. Подобни нападения трудно могат да бъдат отразени. И ще е все по - трудно.

Днешната Европа ще загуби тази война. Заради лицемерието си, заради политическата си и идейна имотентност, заради мекушавостта си.

Заради логореята, клишетата, бюрократизма, нищо-правенето. Затова, че хиляди родени в Европа мюсюлмани се бият за „Ислямска държава”. Заради загубата на традициони ценности. Заради тъпотията, наречена "евроатлантически ценности".

Заради конформизма, безсилието и "политическата коректност" на политиците си, които не смеят да нарекат нещата с истинските им имена, за да не ги нарече някой "ксенофоби".

И докато си завират главите в задниците, правят се, че не виждат случващото се и успиват обществата си с банални клишета и декларации за "безкомпромисна" борба с тероризма, нашествието продължава. Безсмислени, жалки и не полезни лицемери. Политически мекопиши мекотели.

Повече от година западните лицемери се правиха, че не виждат как ислямските главорези от „Ислямска държава” мъчат, насилват, сечат, палят, давят, взривяват хиляди християни, язди, шиити. Днес „Ислямска държава” разстрелва, взривява, убива в Париж. Свиквайте. Това е само началото.

Тероризъм с декларация не се бори. Бори се с куршуми и бомби. Бори се със сухопътна военна операция. И тук пак трябва да повторим, какво трябва да правим ние, в България.

Ограда. Веднага. По цялата граница. Национална сигурност. Веднага. Незабавна екстрадиция на всички нелегални имигранти. Веднага. Разбиване на ислямските клетки в циганските гета и махали. Веднага.

Води се война. Война срещу нас. Геополитическа война. Ценностна и цивилизационна война. Всеки трябва да избере страна.

От коя страна на автомата да застане. Аз избирам да съм откъм приклада.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.