ВНИМАНИЕ! СВИРКАТА ВЕЧЕ НЕ Е НА МОДА!

ВНИМАНИЕ! СВИРКАТА ВЕЧЕ НЕ Е НА МОДА!
30-10-2015г.
129
Радост Петрова

Да, така се оказва.

Страховито британско проучване установи преди няколко дни, че 8 от 10 мъже предпочитат те да задоволяват орално жената до себе си, отколкото тя тях.

Другите двама от десетимата попитани пък били хомосексуални.

Запитаните мъже се отрекли от френската любов, без да им мигне окото. Положението е било: „Свирка? – О, не. Благодаря.”.

Е, това сега само на мен ли ми звучи като фантастика?

Според тия британски проучвачи единствените мъже, които обичат да им правят свирки са гейовете. (Аз откога разправям, че всичките ми гаджета са педераси...)

Тъжна, притеснителна и заслужаваща най-усърдно разследване тема.

И понеже жените никой не ги пита, пък аз съм техен виден представител и мисля, че свирката е от огромна важност за доброто прекарване на мъжа на тоя свят, взех нещата в свои ръце.

Притеснена от тези данни, побързах да направя собствено разследване по темата. Защото ако не друго, то поне в желанието на мъжете да получат свирка никога не се бях съмнявала.

Всичко друго около тях можем да подлагаме под въпрос, но любовта им към френските ласки... Е, ето, че и този момент дойде.

Така разклатените ми представи за силната половина на човечеството ме накараха да се обърна към всичките си приятели и познати от техния пол и да разберем вярно ли е или не.

Обичате ли, скъпи мъже, да ви правят свирка или се бъгнахте тотално?

Попитах. И ми се отговори.

Какво показа моето лично проучване – 1 от 10 мъже не би настоял за свирка. Не, че не иска, просто би се погрижил първо за жената, с която е. 1 от 10!

 Всички запитани бяха потресени, колкото мен от цифрите в началото на статията и не можеха да повярват как такива долни инсинуации се разпространяват в пространството, внушават се на поколенията и сами си съкращаваме малкото останали ни удоволствия.

Почувствах се като Мартин Лутер Кинг на свирките. Защитавам техните права и ги предпазвам от изчезване (или поне от неверните слухове за такова).

Важно е да отбележим, че мъжете, които участваха в моето проучване не бяха само българи. Имаше представители на няколко европейски страни. Така резултатите ми имат по-голяма тежест, нали?

Остава само да попитаме британците няколко неща.

Вие в ред ли сте? Чаят ли ви изпи мозъците?

Това феминистка конспирация за измъчването на мъжете ли е?

Или са замесени илюминатите? Може би те искат да убедят жените да не правят френска любов. Така да отсеят само най-силните мъже, оцелели след последвалите самоубийства на много от тях, на които просто нервите не са издържали от тоя тормоз.

А може би и за това е виновна „Ислямска държава”?

Сигурно някъде в нейните закони се казва, че право на свирки ще имат само вярващите в Джихад, а това е високо платена пропаганда, насочена към християнските жени.

Който и да е отговорът на въпроса „Защо?! Се пишат такива глупости?!” ние знаем, че има нещо гнило. Казваме ви да спрете, защото наистина ще увредите поколенията.

За нас вече е късно – ние сме открили френската любов и ще я правим, и ще ни я правят.

За децата се притесняваме. Осъзнайте се.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.