Волен Сидеров да влезе във „Фермата”!

Волен Сидеров да влезе във „Фермата”!
26-10-2015г.
22
Читател

Смятам, да не кажа, убеден съм, че ще е от изключителна полза за лицето Волен Сидеров да се отърси от стреса на парламентарния живот, който очевидно не му се отразява добре, и да преживее голяма промяна, която риалити като „Фермата” му предлага.

Аз съм доктор с не малка практика и от опит знам, че един от най-успешните методи за такива случаи е трудотерапията.

Виждаме, че именно това правят участниците в това чудесно предаване – работят със земя, с животни, общуват с природата и най-вече изолират се от стреса на съвременния свят. На какъвто стрес, апропо,  е дефинитивно и трайно подложен Волен Сидеров, и това ще ви го каже  всеки специалист, който разпознава симптоматиката.

Именно затова мисля, че Волен Сидеров спешно трябва да бъде поканен в този формат.

Ето, да вземем например, доенето на крави. Съзерцателно и едновременно с това активно занимание, което позволява на човека да се отърси от стреса на ежедненивето и да забрави за проблемите.

Много важен момент е и шансът, който „Фермата” би дала н Волен, например да копае.  Това ще прогони лошите мисли, защото усилията, които ще влага, докато обработва майката Земя, няма да допускат нищо друго да го изнерви. А така ще се и лиши от риска, който грози всеки човек в ситуация, подобна на неговата – от необмислени постъпки и прибързани, неразумни действия...

Моят съвет към продуцентите на „Фермата” е официално и немедлено да поканят г-н Сидеров за ексклузивен учатсник. И да му помогнат.

Помислите върху това, драги.

Ваш,

Д-р Иванов

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.