Актуално
Госпожо, пАзи си детето...

Радост Петрова | 21/10/2015

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Снимката, която явно трябва да ни показва образа на премиера като бащица, като силна мъжка, закриляща ни фигура, на мен по-скоро ми прилича на първа сцена от убийството на това момиченце.

Младо създанние, което, съдейки по погледа, е напълно наясно с бъдещата си смърт, вече се е примирило и мен, ако питате, има завидна психика за възрастта си.

То бива избори, бива... ама дали не минаваме някои граници с тоя PR и тия предизборни циркове?

Качват се потресаващи кадри в снимки и видеа. Кандидатите за кметове на места са досущ като герои от „Игри на глада”. Откъде ги намирате – още се чудя.

Дебатите в националните телевизии са толкова далече от политическото говорене, от разбирането на това как аджеба се движи една икономика, че ти се убива не само желанието да гласуваш, а въобще да живееш.

Но, Г-н Борисов, то не е само заради Вас или тая трагична снимка от Facebook профила Ви. Тя е само повод...

Ние все пак си ви обичаме.

Дори, без да приклещвате невинни създания в такива захвати.

Друг освен Вас си нямаме, така че не се тревожете. Каквото кажете – това. Който издигнете за кмет – той ще бъде. Общински съветници? Само ги покажете.

Просто не ни травмирайте с такива неща повече.

И без друго имаме прекалено често избори напоследък. И ни се налага да търпим предизборни политически ангелски ореоли на всеки 6 месеца.

Кой какво прави – ние се упражняваме в демокрация. Както виждате – не се бутнтуваме. Кротки и послушни гласуваме ли, гласуваме.

Ама, ако продължите да ни ядете децата така, не отговарям. За майките им мислете. Тая женица, горката, сигурно се е поболяла от страх.

Малко по-сериозно.

Благодаря.

 Други статии от този авторКоментари