Предизборен сюнет

Предизборен сюнет
16-09-2015г.
21
Ангел Джамбазки

Разследване на Нова тв в североизточна България – в Търговищко и Разградско разкри в потресаващи кадри, нещо, което и без това всички в държавата знаят, но се правят, че не съществува.

А именно доказателство за престъпно тясно взаимодействие и координирана пропаганда на Република Турция, българското Главно Мюфтийство и турската, етническа, противоконституционна партия ДПС.

За какво става въпрос. Ами за турски десант в България в навечерието на стратегически важните местни избори. Областният управител на Одрин „спонсорира“ масов… сюнет. И идва лично да нагледа как върви масовото обрязване на младите момчета, български граждани, прочее.

И, естествено, финансира този религиозен ритуал.

Кой мислите се възползва от този „безплатен“ сюнет, щях да кажа обяд.

Разбира се, главно онази етническа група, към която е насочена най-агресивната пропаганда на Турция и ДСП, а именно турчеещите се български цигани. Видимо от кадрите, те бяха основната група от чакащи за сюнета.

За малко щях да напиша, че циганите са новия „еничарски“ корпус на ДПС, но това няма да е вярно, нито исторически, нито политически. В исторически план не ми е известно деца на цигани да са били отвличани, за да бъдат направени еничари. Допускали са ги най-много до военните оркестри, т.нар. „Мехтер“.

Циганите, които се появяват най-масово по нашите земи по време на османското нашествие и на последвалото го турско робство, винаги са били, образно казано, хиените и чакалите на османска армия.

Влачили са се след нея, за да мародерстват, плячкосват, грабят и прочее. Можете да си направите и изводите за мнението на османските военачалници за циганите.

Но времената се промениха. ДПС, неприкрита маша и агентура на Ердоган в България, все повече губи поддръжка и доверие сред българските граждани с турско съзнание, заради начина, по който управлява техните населени места. След 25 години управление на ДПС, тези населени места, които са под тяхно управление са най-бедни, най-изостанали и най-безперспективни.

Това е и причината ДПС да се стреми да ислямизира и „турцизира“, колкото се може повече цигани.

Както е известно, безплатен обяд няма, вероятно това важи и за сюнета.

Не вероятно, а със сигурност. Защото, повече от очевидно е, че зад този уж религиозен ритуал се крие и етническа, и политическа пропаганда. Платена с турски пари, проведена от областния управител на Одрин, на плакати на ДПС.

Прочее, областният управител на Одрин бил дарил и пари за ново минаре на местна джамия.

На откриването, на което се вее огромно турско знаме. На българска територия, пред български храм. Нагла демонстрация. На окупация.

Видима е връзката между превзетото от интересите на Турция, превзетото от Турция българско Главно Мюфтийство и пропагандата на турската ДПС.

Пряка, видима връзка на координирана атака. Срещу етническия и религиозния мир и териториалната цялост на Република България.

Турция вече води гражданска война на собствената си територия срещу близо 20 % от своето население, а именно срещу кюрдите. Съвсем реалистично и възможно е тази, засега партизанска война, да се разгърне до пълномащабен военен конфликт, който да доведе до частични териториални загуби за Република Турция.

Накъде, според вас, може и ще потърси компенсации Република Турция?  

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.