Ислямското нашествие продължава. Но ще оцелее ли Европа?

Ислямското нашествие продължава. Но ще оцелее ли Европа?
01-09-2015г.
67
Ангел Джамбазки

Централна Европа е пред колапс, залята, удавена, стъпкана от имигрантското цунами.

Австрия панически затваря граници. Канцлерът Меркел най-сетне проумя това, за което говорим от година поне, а именно, че „имигранти“ не е равно на „бежанци“. И сега умува как да ги раздели. Късно е либе за китка е казал народът.    

Всичко, което си пожелахте, вие либерални лицемери, вредни идиоти такива, се случи. И ще продължи да ви се случва. Уви, и на нас покрай вас. Заради глупостта ви, заради лицемерието ви, заради сбърканата ви ценностна система, заради саксиения ви житейски опит на интернет-бойци и клубни философи, натрупан в пушенето на трева и дебатите за легализацията на браковете между кентавър, трансексуален алигатор, нощна пеперуда и табуретка.

Всичко, за което ви предупреждавахме също. Тълпата араби-имигранти, окупирала  гарата в Будапеща редува крясъците си „Къде отиваме“ с отговори „В Германия“ и „Аллах е велик“. И тази тълпа в никакъв случай не е от бягащи от войната майки с деца.

А от агресивни млади мъже, дошли от целия арабски и африкански свят, от Средния и Близкия изток, за да заявят желанието си да получат немски социални помощи, безплатно здравеопазване и безплатни социални домове. Стотици хиляди млади мъже. Стотици хиляди. Мюсюлмани. Пуснете си видеото от „протеста“, за да видите добре лицата им и начина, по който заявяват желанието си да отидат в Германия. Сякаш им се дължи.

Сякаш германците са длъжни да им дадат безплатно жилище, здравеопазване и социални помощи. И не си мислете, че тези хора отиват в Германия, за да се вписват. Те отиват в Германия, Австрия, Швеция, Холандия и прочее, за да наложат там своя начин на живот. Шериатския начин на живот. Живот при който жените са забрадени, боси и бременни в кухнята. И обрязани.

Не е лошо да прочетете статията „Изнасилената държава“. Отнася се за Швеция и отношението на арабите-имигранти към шведските момичета. Статистика е. А не либерална полюция. 

А какво се случва с тези, които не са съгласни с начина живот, който ще налагат новите „европейци“, можете да видите в пространната пропаганда на Ислямска държава. Това ви чака, неуважаеми защитници на имигрантското цунами. Теоретично ще е възможно да си видите задника в един момент. Без огледало.    

Тези хора не идват за да търсят убежище. Идват, за да завземат територия. Защо никой либерален трибун, „жОрналист“, трубадур или активист не се запита защо вълната от имигранти-сунити не се насочва към Катар, към Саудитска арабия, към ОАЕ?

В тези държави не живеят ли мюсюлмани, в голямата си част сунити, или греша? Май не греша.

 

Нима Саудитска арабия, ОАЕ, Катар не са много много богати петролни монархии, с върховен стандарт на живот? Нима няма да е много по-лесно, по-ефективно, по-работещо имигранти - мюсюлмани да се „интегрират“, да се впишат в мюсюлмански общества, а не в християнски такива?

Да, ще е. Безспорно. Само че вълната, цунамито от млади мюсюлмани-имигранти идва на сам. Към Европа. Към нас. Към нашите домове. И това е така, защото не говорим нито за бежанци, нито за убежище. Говорим за нашествие. За завземане на територии.   

Никой не знае бройката, която пристига всекидневно. Никой не знае колко човека ще дойдат утре. Още ли твърдите, че всички тези хора са бежанци от Сирия? Очевидно Сирия е била огромна държава, пълна със стотици хиляди афганистанци, пакистанци, африканци, араби от северна Африка и прочее. Не знаех.

Никой вече не може да овладее този процес. Процес, който вие, гнилите либерали и съмишлениците ви по сексуална и псевдо-политическа ориентация от по-на-запад, приветствахте, организирахте и подкрепяхте с тънки, но пискливи и кресливи гласчета. Очаквано, медийното ветрило от грантово стимулирани „либерални“ сайтове, започна от днес да мъцка, хъмка и хленчи лекичко по темата.

Започнахте най-сетне да се задават въпросите, чиито отговори ви давахме от година и повече.

Започнахте да осъзнавате разликата между „имигранти“ и „бежанци“. Браво. Гении. Само че е малко късничко, така ми се струва. Открихте, че Турция организира нашествието по т.нар. „Балкански път“? Открихте, че обгрижваните и закриляни от вас нашенски престъпни цигански кланове организират канали за трафик на хора и издаване на фалшиви сирийски паспорти?

Хайде стига, бе, верно ли? Явно тези „либераст-джорналисти“, които правят тези дни такива открития са се родили вчера. Не са били на тази планета последната година.   

Тази имигрантска ислямистка тълпа прегази наводни и удави Гърция и Италия, прегази и Македония. Агресивно се би с полиция и армия, нахлу в Сърбия, принуди Унгария да вземе пример от нас и да започне да строи стена по границата си. Австрия официално си призна, че няма капацитет и възможност да приеме вълната, която я залива. Англичаните се чудят как да наводнят тунела и да станат отново остров. Защото не могат да го опазят от нашествието.

Така нареченото „Шенгенско пространство“ май ще се разпадне, преди да са ни приели в него.

И добре, че не ни приеха, защото сега щяхме да сме много по-желан коридор по този „Балкански път“ на нелегалните имигранти. Както ви говорихме и писахме от години. С всичките катастрофални последици от това.

От началото на месеца близо 300 хиляди имигранти са акостирали тук. Това е сравнимо с най-големите армейски десанти, които са нахлували в Европа от тези брегове. И по същността си е такъв десант.

Религиозен. Демографски. Ценностен.

Искрено се радвам, че наложихме строежа на защитното съоръжение и по-суровата политика по отношение на тези, които нелегално преминават границата ни. Това, в съчетание със страшната мизерия в Отечеството засега ни спасяват от основния поток на това нашествие. Засега.

Ако бях просто страничен наблюдател-мизантроп просто бих отбелязал, че днешните европейци заслужават съдбата си. Заслужават да бъдат бити, мачкани, разпъвани, обезглавявани от главорезите от Ислямска държава, точно като по времето на османското нашествие. Вероятно невротичните кресливи фронт-дами на екстремния либерализъм заслужават това което им готвят пришълците. Бой, обрязване и бурка. Вероятно. И уви, вероятно ще го получат.

Вихрещата се либерастия, яростното отричане на всички традиционни ценности на европейските общества, като семейство, училище, войска и църква, агресивното им разграждане и разрушаване, отричането на християнските цивилизационни и културни корени на Европа не може да доведе до нищо друго.

Това самоубийствено поведение широко отваря вратата на новите нашественици. Взривява крепостната стена. Точно като падналата стена на крепостта Цимпе през 1354 година. 

Както се казва, европейските и нашенските либерали работиха упорито за да сринат стената. Подкопаваха години наред основите на крепостта Европа. Опитаха се да смажат всяка културна традиция, всяка национална самобитност и самостоятелност на европейските народи и да я заменят с някаква зловонна клозетна смесица от задължителни гей-паради, налагане на десетина пола и спорове за между видови бракове и съжителства.

Замениха свободата на словото с невъздържана и брутална подигравка и охулване на всяка традиция, на всяко свято или съкровено за някого нещо. Опитват се да променят да подменят историята. Да я отрекат. Историята на всеки от европейските народи, с нейните върхове и падения. Защото тези хора нямат минало или се срамуват от него.  

Всички сме свидетели какъв координиран залп от хули, вой и квичене надават нашите „либерали“ и медийните им трибуни, преди всеки национален, традиционен или религиозен празник в България. Как се опитват да ги омаловажат, охулят, осмеят, отрекат. И на шести януари, и на трети март, и на двадесети април, и на шести и на двадесет и втори септември е едно и също. Вижте ги как реагират на мъжкото хоро на Йорданов ден в река Тунджа в Калофер, на събора в Рожен, на съборите в Жеравна и в Копривщица. Много ги дразнят. Някак много са им национални.  

Само че аз съм български националист. Не желая над Отечеството ми отново да се вее зеленото знаме или днешния му черен еквивалент. Не желая и няма да живея в халифат под шериат. Харесвам българските традиции, история и култура, такива каквито са. Български. Интересни са ми хърватските, полските, унгарските такива. Такива каквито са. Християнски, традиционни и европейски. В истинския смисъл на тази дума.

Време е стената отново да бъде изградена и отбранена. Като през 717-та, 732-ра и 1683-та.      

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.