За лачените цървули и грозните мухи

За лачените цървули и грозните мухи
23-08-2015г.
121
Лидия Делирадева

Знаете ли какво ще ви кажа? Болни сте. Болни сте от омраза един към друг и към българския народ.

Шизофренията ви стигна дотам, че да употребявате таланта на едно прекрасно българско дете, за да прокламирате краставите си политически възгледи.

Един неуморен „демократ”, но с минало на секретен сътрудник на Първо главно управление на ДС, надраскал, че Крисия е отвлечена за кефа на руския президент, като е изпратена да пее на детски конкурс в Крим, а той пък бил окупиран от мръсника Путин.

Срещу това веднага скочили троловете на Путин и авторът на демократичния пасквил Инджев се обяснява колко бил доволен, че натрил носа на троловете на Путин, като ги изобличил, че не спят.

И в двата случая сме свидетели как Крисия се употребява. За да се бият в гърдите кой крив, кой прав, кой демократ, а кой путинист. И кой по-голям родолюбец. На фона на този общонационален делириум талантливото дете се връща отново с награда.

Да, болни сте. И не сте никакви родолюбци. Талантът на българските деца няма граници. Дали са певци, математици или спортисти, те прославят България, за разлика от вас, които тъпчете тук с мизерните си про и анти идеологии и с лачените си разноцветни цървули.

Мислите, че изразявате позиция? Жалки сте. Позицията ви смърди на ненавист, в нея няма свобода и красота на духа, а умишлено насаждане на разделение, клозетни напъни този народ да не бъде единен, да не се гордее с децата си, а да дỳши в канавката на гнусните ви словоизлияния като бездомно сляпо куче.

Въшливи сте от омраза, не сте умни. И двеста книги да напишете, те няма да докоснат ничия душа. И със сигурност, когато порасне, Крисия няма да ги чете. Ако са останали в библиотеката на родителите й, един ден ще отидат за вторични суровини. Историята помни злото, за да не го повтаря.  Но, ако си мислите, че с омразата си пишете история, в дълбока заблуда сте. Вие сте излишък. Тумор, от който трябва час по-скоро да се отървем.

Бъдещето и времето отдавна не са ваши, а на децата на този народ. И нека те сами изберат кому да вярват. Това, което направихте с моето поколение, не правете и със следващите. Дори не си и помисляйте да осакатявате още деца с омраза.

Нито Путин, нито Обама, нито Меркел ще спасят България. А тя се нуждае от спасение не заради тях, а заради вас, които десетилетия наред и до днес ни показвате как да мразим, а не как да обичаме. Омразата не е градивна. Може би именно заради това се давим в духовна, морална и физическа разруха.

Изчезнете като грозни мухи от сцената на живота ни – дърти комунисти и дърти демократи с комунистическо минало - и оставете българските деца да бъдат граждани на света, а не обитатели на вашето сметище.

Нека Крисия бъде свободна да пее пред целия свят и заедно с всички деца по света, независимо дали са русначета, американчета, китайчета или германчета.

Децата нямат нужда от вас. Те са бъдещето, а вие сте миналото.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.