Гори, гори огънче…

Гори, гори огънче…
22-07-2015г.
141
Ангел Джамбазки

Информация на агенция dnes.bg :

„Сигнал за запален национален трибагреник в учебно заведение в село Мост е подаден в РПУ-Кърджали, съобщиха от МВР. В жалбата е посочено, че престъплението вероятно е извършено в периода между 16-ти и 20-ти юли. Стартиралото разследване по случая довело криминалистите до 16-годишен младеж от същото село, пише БТА. Той е настанен в стаята за малолетни и непълнолетни в полицейското управление в Кърджали. По първоначални данни момчето запалило националния флаг след употреба на алкохол. Работата по изясняване на случая продължава.”

И така – пиян, 16 годишен, пали националния трибагреник, при това в училищен двор.

Това не е първият подобен случай, прочее.

Да ви припомня нещо името на ямболското село Бояджик?

В кърджалийско село гори българско национално знаме, при това в училищен двор. Как ви звучи това? Като „инцидент“? Като пиянска забава?

Дегенератите, които се снимаха пред паметника на Апостола, навряли средните си пръсти в лицето му, също се оправдаха, че били пияни и не си спомняли. И, ако не се лъжа, не бяха от виетнамски произход. Както и тези от село Бояджик също.

Явно гаврите с националните символи са позволени на „малцинствата“, когато последните са пияни. Това вече е тенденция. Опасна тенденция.

И така – гори, гори огънче…

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.