Пандемията. Циганска престъпност и гражданска война...

Пандемията. Циганска престъпност и гражданска война...
16-06-2015г.
68
Ангел Джамбазки

Изтърках няколко клавиатури, за да предупреждавам, че това ще се случи. Че безнаказаната, безконтролна, над-законна, покрай-законна циганска престъпност ще достигне размерите на пандемия. И ще ни постави на ръба на гражданска война.

Сигурно досадих на много народ с това предупреждение и повторението му.

Със статии, доклади в СОС, предложения, въпроси към кметове, кметици, министри, министър-председатели, областни управители, ЕК, ЕП и арменския поп. Всичко правено по буквата на закона, правилниците и наредбите за приложението му. Резултатът от това усилие беше почти нулев. Няколко съборени катуна и стотици плюнки (и буквално и преносно), цигански клетви, проклятия, камъне и дърве, съдебни дела.  

Мога да изброявам до второ пришествие. Захарна фабрика, Баталова воденица, Модерно предградие, Орландовци, Виетнамски общежития, ул. Градини, Малинова долина, Студентски град, село Мечка, бул. Европа, Дружба, старите гробища в Пловдив, Катуница, бл. 20, Петрич … и още, и още, и още.

Случи се. След години на разпад, на душене и изнасилване на баби с цел обиране на 5 лева и задоволяване на животински страсти, извършено от дегенерати и не-човеци, след рязане на старци с моторни резачки, с подобни мотиви, след масово убийство с тръби, лопати и чукове на професори и моторджии, след системните издевателства по селата, след изнасилването на деца в училищни клозети, след убийство на момиче с брадва и след още хиляди, и хиляди средновековни зверства на хората им писна.

Дойде им до гуша.

От бездействието на властта, от скопената полиция, от импотентното правосъдие, което не разследва пандемичната битова циганска престъпност. От двойния стандарт, от бездействието пред незаконното циганско строителство и обирите на селскостопанска продукция. От откровеното политическо покровителство, от купуването на циганските гласове. От милиардите левове, откраднати от фалшивата интеграция. От циганските палати на социално слаби граждани, построени сред цигански коптори.

От лицемерието на псевдо-либералните коне с капаци, на саксиените правозащитници и на грантовите борци за права и свободи. От прикриването, неглижирането, оправдаването на циганската престъпност.

Който сее ветрове, ще пожъне бури.

След 20 години обилна сеитба се задава богата реколта. Затова не търсете оправданието, нито в митичните „агитки“, нито в хипотетичните провокатори.

На територията на държавата ни има автономии, където българската държава не съществува. И по границите им се води война. С колове, лопати и брадви. Ако не ви харесва определението „гражданска“, нека е „селска“, „квартална“, или „улична“.

Олеква ли ви от това? На мен не.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.