Чисто зло

Чисто зло
12-06-2015г.
115
Ангел Джамбазки

От вчера в световната мрежа се въртят няколко ужасяващи снимки. На обезглавени деца.

Християни ученици, обезглавени в училището си от бойци на „Ислямска държава”. На една от снимките се виждат мъж и жена, вероятно родители, единият държи главата, а другият тялото на не повече от 10-12 годишно момиченце. Снимките вероятно са от Палмира, уникален древен град в Сирия, наскоро превзет от „Ислямска държава”.

След като превзеха града ислямистите устроиха масови обезглавявания и разпъвания на кръст на християни, шиити и на всички, които според тях трябва да умрат. Масови зверства, масови варварства.

Публикуваните вчера снимки разкриват съдбата на отвлечените по време на нашествието ученици християни. До вчера бяха в неизвестност.

Днес вече не са. Главите и телата им са предадени от ислямистите на семействата им. Пак ще повторя -  става дума за 10-12 годишни деца, ученици, чиято единствена вина е, че са християни. Обезглавени. И главичките -занесени на родителите.

Какъв изрод трябва да си, за да направиш такова нещо?

Вълна от солидарност, разбира се, няма. Няма походи, няма Интернет - възмущения, няма световна солидарност, няма Je suis ала - бала.  Нашенските Интернет протестъри, пишман професори и прочее словесни онанисти са заети да вадят очите на паметника на Цар Самуил и да фалшифицират Интернет - анкети, световните им аналози не виждат по-далеч от Айфеловата кула. Лицемерието по света не е от вчера.

Не виждат, че под носа ни, само на някакви си хиляда километра се заражда и избухва чистото зло. Библейско. Нечовешко.

Половин век мир в Европа, разглези, изнежи, изврати европейските народи. Повечето европейци смятат, че мирът е даденост. Свиват уши и се правят, че не виждат и не знаят, че на два часа път от дома им, изверги си устройват състезания по рязане и сечене на детски глави. И да си продават и купуват 5-6 годишни момичета за секс-робини.

Все по-очевидна е импотентостта на „световната общност” да спре и унищожи „Ислямска държава”.

Ясно е като бял ден, че с удари от въздуха това няма да се случи.

На този фон излиза новината, че частни фирми използват български военни полигони, за да тестват оръжие и техника, с които да въоръжават сирийската умерена опозиция.

Няма умерена сирийска опозиция. Всяка единица оръжие, изпратена на т.нар.умерена опозиция, отива право в ръцете на „Ислямска държава”. Така армията на САЩ въоръжи „Ислямска държава” с танкове Ейбръмс А1М1. И зенитно-ракетни комплекси.

Неслучайно, в публикации в последните дни се съобщава за огромно количество българско оръжие в ръцете на „Ислямска държава”. Това остава - ние да въоръжаваме тези изроди.

А междувременно злото набира сила. Расте. След Ирак и Сирия, „Ислямска държава” продължава победоносното си нашествие и в Либия, като влючително превзе родния град на Кадафи. При това късогледтство, при това лицемерие, при тази мекушавост и безпомощност е въпрос на време да видим отново разчленяване и разпъване на християни на Колизеума...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.