От местопрестъплението: Игнатиево, Гърмен и Бако.

От местопрестъплението: Игнатиево, Гърмен и Бако.
04-06-2015г.
189
Ангел Джамбазки

Изпратете обитателите на незаконния циганския катун Кремиковци в незаконните цигански палати в Игнатиево.

Не знаете къде да изпратите обитателите на незаконния цигански катун в Гърмен? Не можело да им се бутнат незаконните коптори, защото нямало къде да бъдат настанени? Трябвало да им се осигурят къщи?

Ето го простия и лесен отговор.

Изпратете ги в незаконните цигански палати в Игнатиево. Тези от Баталова воденица в палатите на цар Киро. Тези от Виетнамските общежития в хола на Красимир Кънев и в офисите на БХК и Отворено общество.

Видяхме на живо чадъра над етническата битова циганска престъпност.

Видяхме причината държавната власт да е безнадеждно безсилна пред джебчийските набези във Варна.

Видяхме защо цялата власт във Варна - държавна, местна, полиция, кметове и общински съветници си трайкат и се смотават. 

Видяхме нагледно доказателство за това, което твърдим от години, а именно, че социалната система се източва от фалшиви социално слаби цигани.

Фалшиви социално слаби цигани, социални паразити, които карат лимузини за стотици хиляди долари и живеят в палати, които струват милиони долари. Имущество, за което не е платена и стотинка данък, имущество, придобито с кражби и престъпни деяния.

Невероятно е, че десетилетия наред нито МВР, нито НАП, нито местната власт във Варна са обърнали внимание на начина, по който живеят така наречените „социално слаби” цигани в град Игнатиево. Невъзможно е. Отговорът е само един. Корупция и покровителство от страна на НАП и МВР над битовата етническа циганска престъпност.

Всичко това не бе разкрито от МВР, ДАНС,  прокуратура  и прочее, а от едно момиче с камера и микрофон.

Припомняме, че държавното безсилие пред битовата циганска претъпност във Варна доведе до това, че жителите във Варна бяха принудени да се организират в граждански патрули, за да се пазят от джебчийте.

Хората бяха принудени да разлепват снимките на джебчийките по спирките, за да предупреждават пътници и туристи в транспорта и големите магазини във Варна. Същите граждански патрули бяха заплашвани от циганските тартори с физическа саморазправа.

Показаните публично десетки скъпи имоти и лимузини на стойност вероятно милиони левове, които са на името на хора, които получават социални помощи, както и твърдяната от циганките-джебчийки полицейска закрила в продължение на години, е ярко доказателство за безсилие на властта и за покровителство над битовата циганска етническа престъпност. Доказателство са и за престъпното източване на социалната система и за организирана циганска престъпност.

Кметът на Игнатово говори за процент джебчии в града, което също е скандално публично признание, съмо по себе си.

Кметът на Игнатиево съветва журналистите да не снимат незаконите палати на циганите престъпници,  защото послените били „нервни”. Още една циганска автономия.

Цялото ръководство на ОД МВР Варна, на НАП във Варна, на социалните служби във Варна, трябва да бъдат незабавно уволнени, разследвани и обвинени.

Разследването на дейността на циганската джебчийска мафия трябва да се извърши от служители на други областни дирекции на МВР.

Настоявам за незабавна конфискация на всички имоти, за които няма доказани доходи и платени данъци.

Предлагам на г-жа Бъчварова решение на проблема с незаконните цигански постройки в Гърмен. След одържавяването на незаконните цигански палати в Игнатово в тях спокойно могат да бъдат настанени обитателите на незаконните цигански катуни в Гърмен.

А кой е Бако? Бако май е един от организаторите на джебчийските циганска мафия, който май е ремонтира за 300 000 лв. покрива на Областната дирекция на МВР във Варна. Без обществена поръчка.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.