Хронология на гражданската война в България.

Хронология на гражданската война в България.
27-05-2015г.
36
Ангел Джамбазки

„Ще гръмне ли държавата след Гърмен?“

„Има ли гражданска война в Градец?“                                                   

„Иде ли Катуница 2?“

Това са само част от въпросите, които обществото все по-ясно и по-гласно си задава, след поредното варварско изстъпление на обитателите на циганската махала „Кремиковци“ над село Марчево, община Гърмен, област Благоевград.

Има ли още някой в държавата, в света, в галактиката, който да не е научил, да не е разбрал, да не е видял, наличието на огромна, варварска, етническа, битова престъпност, извършвана от обитателите на незаконните цигански катуни в България? Етнически мотивирана циганска престъпност.

Има ли още някой в държавата България, който да не е разбрал, че етническата битова циганска престъпност се покровителства и използва, и мотивира, и оправдава от анти-българската, про-турска, противоконституционна партия ДПС?

Кметът на Градец е от ДПС.

Кметът на Котел е от ДПС.

Кметът на Гърмен е от ДПС.

Етническият модел на ДПС е модел на вихрещата се, етническа, битова, циганска престъпност.

Циганският катун „Кремиковци“, над Марчево, община Гърмен бил „Бизнес парк“, изграден с европейски пари. Кмет на ДПС по време на изпълнение на „проекта“ е Ахмед Башев. Известен с много имена, някои от тях служебни. Човекът, който се опитва да раздели българската нация по религиозен принцип, въвеждайки несъществуващата нация „помаци“. Тоест, българи-мюсюлмани.

Днес в Гърмен протестират много българи-мюсюлмани. Протестират срещу ДПС. Срещу Ахмед Башев и неговата политика. Срещу вилнеещата битова етническа циганска престъпност, покровителствана от ДПС.

Протестират българи-мюсюлмани от Дебрен. От Горно Дряново. От Дъбница. Все мюсюлмански населени места в община Гърмен. Българи-мюсюлмани. Българи-мюсюлмани, които протестират срещу циганска престъпност. Срещу ДПС. Срещу Ахмед Башев.

Пиша това и заради лицемерите от БХК, Дойче веле, Отворено общество и прочее. Пиша го и заради словесните онанисти и интернет-герои, вечните неграмотни политически циреи, представящи се за „агитки“, „рокери“, които громят в световната мрежа „рязаните“. По подразбиране.

За тези, които се вдъхновяват и се напичат по клавиатурката, за да громят „рязаните“.

За полит-травестите, обиколили сто и една партии, паразитирайки по различни национални теми.

Българите-мюсюлмани са рамо до рамо с българите-християни в битката им срещу етническата битова циганска престъпност, срещу незаконния цигански катун, срещу политиката на ДПС и Ахмед Башев, на ДПС и БХК, на Местан и Дойче веле.

Там, в „Кремиковци“, според проекта има хотели, офиси, иновации. А на живо има грозен, незаконен, цигански катун. Обитаван от социално изключили се варвари.   

Дори грантовите „правозащитници“ и саксиените либерали от „Дойче веле“, Български хелзински комитет, Отворено общество и прочее и прочее лицемери, се скатаха и смотаха от коментари по събитията в Гърмен.

Попитайте Красимир Кънев как оценява и как коментира поведението на питомците си от циганската махала. Изчакайте защитниците на циганите и поведението им, от „Дойче веле“ да „измътят“ поредното оправдание за циганските изстъпления в стил „българите са виновни, че циганите ги бият“. 

Предоставяме ви кратка и вероятно не-пълна сводка от бойните действия в гражданската война срещу българското общество, която водят ДПС, БХК, Местан, Дойче веле и Башев.

Справката е направена от информационна агенция Фокус и я препечатваме с любезното съдействие и изричното разрешение на нейния собственик, г-н Красимир Узунов.

ХРОНОЛОГИЯ НА БИТОВАТА ЕТНИЧЕСКА ПРЕСТЪПНОСТ В ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ. (ЧАСТ 1):

24 май 2015 г.

Улична война си спретнаха българи и роми в квартал „Заграде" в общинския център Гърмен. Мелето между десетки представители на двете общности е станало към 17,30 часа в събота пред заведение в района. Скандалът избухнал между няколко младежи и мъже от Гърмен и 5-6 роми от квартал „Кремиковци".

28 февруари 2015 г.

Жестокото убийство на 23-годишната Вероника Здравкова разтърси държавата. Протестна подписка с искане за връщане на смъртното наказание, както и шествия в памет на загиналото момиче организираха нейни състуденти. Вероника Здравкова бе обявена за национално издирване на 1 март. Три дни след това тялото и бе открито във водите на р. Янтра, в района на жп гарата във Велико Търново. 23-годишната студентка изчезна на 28 февруари вечерта. Тогава е била видяна за последно в района на жп гарата в старата столица. По това време момичето се прибирало от работа. Сигналът за изчезването й бе подаден от нейните родители на 1 март сутринта, след като няколко пъти безуспешно се опитвали да се свържат с нея по телефона.

От Прокуратурата и Полицията съобщиха, че Илиян Здравков убил момичето докато чакал влака си за Горна Оряховица. В трагичната вечер на 28 февруари в 18.50 часа приключила работната смяна на 23-годишното Вероника в мебелен магазин, намиращ се в близост до жп гарата във Велико Търново. Тя отказала на свой колега да я закара до апартамента й и тръгнала пеша в посока жп гарата. В района била нападната от криминално проявения Илиян Здравков.

04 март 2015 г.

На 18 февруари скандал между ученици от Професионалната гимназия по транспорт завърши с бой в класната стая, а в сбиването участвали и роми, и българи. Първоначално спречкването между учениците тръгнало на автобусна спирка в близост до Професионалната гимназия, но след това се пренесъл и в училището.

15 септември 2014 г.

Роми пребиха бизнесмен в Розино

Георги Рогачев е в болница с опасност за живота, той пръв обаче стрелял с пушка във въздуха .Бизнесмен беше пребит от роми с лопати в карловското село Розино. 58-годишният Георги Рогачев се скарал с ромите заради 20 лева на газстанция. В момента той лежи в Университетската болница в Пловдив с опасност за живота. Двама са в ареста.

27 март 2014 г.

Напрежение между българи и роми в Берковица, след като републиканският шампион по борба, който е и брат на биатлонистката Павлина Филипова, беше пребит до безсъзнание от двама роми близо до дома му. Хората в града събират подписка за изселването на ромската фамилия.

14 юли 2013 г.

Четирима в болница след меле между българи и роми в пернишкия кв. "Могиличе". Двама перничани са в ареста, а четирима души са приети в болница след скандал в пернишкия квартал "Могиличе".Официална информация за инцидента от полицията няма. Според очевидци, нападението е извършено заради стара вражда между българи и роми от квартала. Третият от нападателите избягал.

12 февруари 2013 г.

Ескалира напрежението между българи и роми в Петрич

За системни ромски набези в Петрич сигнализираха граждани. Краде се всичко, което съдържа желязо, а полицията и местните се оказват безсилни да се справят със самонастанилите се в района катуни, дошли от Североизточна България, съобщава бТВ.

14 януари 2013 г.

Ромски клан тероризира село Градец

Бяха заловени голяма част от ромски клан участвали в десетки престъпления. Девет братя, братовчеди, чичовци и племенници от котленското село Градец са арестувани и осъдени за 12 кражби и нападения, но техните съселяни ги държат отговорни за още много набези.

26 септември 2011 г.

Българи и роми се биха в Пазарджик

Отприщената вълна от насилие между българи и роми в Катуница, се пренесе и в Пазарджик.В центъра на града две групи, едната от които от роми, са влезли в конфликт. До сериозен инцидент не се е стигнало заради бързата намеса на органите на реда, съобщиха от полицията в града. В момента се установява кои са подстрекателите, но задържани няма,

24 септември 2011 г.

Две жертви на войната с цар Киро в Катуница

Истинска война избухна в Катуница. Катуница е под полицейска обсада от петък вечерта.Повод за сбиването между българи и роми е гибелта на 19-годишния Ангел Петров, прегазен от микробус, в който са били хора на Кирил Рашков.

(Следва продължение...)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.