„Комунистите и демократите – едни и същи безродни отрепки”!

„Комунистите и демократите – едни и същи безродни отрепки”!
11-05-2015г.
79
Симона Милкова

Благовест Асенов от „Национална съпротива“ и неговият прочит на 9 май пред Lentata.com

На 9 май комунисти и демократи честваха деня, в който белите народи загубиха суверенитета си и попаднаха под иго. Макар и да застават едни срещу други комунистите и демократите са едни и същи, безродни отрепки, служещи на чужди господари и защитаващи чужди интереси.

Какво празнува България на 9 май - деня на Европа или деня на победата над фашизма?

На 9 май България “празнува” своята поредна национална катастрофа и поробване. На тази дата ние се лишихме от суверенитета си, бяхме разиграни от Чърчил, Сталин и Рузвелт на принципа едно за теб, едно за мен. Елитът на България беше унищожен и избит, а на тяхно място бяха сложени “подлогите” на установения нов ред. На тази дата България се лиши от администрираните от нея територии в Македония и Беломорието като това отложи решаването на националния ни въпрос със сто години. На 9 май България загуби водещата си роля на Балканите и бе превърната в държава от “третия свят”. От шеста икономика и четвърта военна сила в Европа, сега дълбаем дъното редом с Албания. Най-лошото е, че след тази дата националното предателство стана кауза на управляващите ни чужди подлоги, независимо дали са комунисти или демократи, а унищожаването на нацията ни се превърна в цел. Относно деня на Европа мисля, че на тази дата всички бели държави загубиха водещата си роля и суверенитет в полза на САЩ и спечелилия войната ционизъм.

Как ще коментираш решението на президента Плевнелиев да не присъства на парада в Москва?

Лицето Плевнелиев е ясен пример за мекотело, слуга на чужди интереси, но не мисля, че някой трябва да гледа парад заради това, че е загубил война. Само шизофреник може да се радва на това. Ние сме загубили тази война, и макар, че този е палячо, не трябва да се прави шпалир на победителите. Аз съм сигурен, че неявяването му не е негово решение, а на неговите господари от САЩ. Знаете, че след войната, управляващата агентура беше разделена 80% на 20% в полза на болшевиките, сега след цирка от 1989 процентите са обърнати в полза на демократите.

България взе ли отново грешно политическо решение?

Една страна, която се управлява от марионетки винаги ще взима грешно решение, защото, когато не си независим - на теб ти спускат готови решения, които не са в твой интерес. Ние трябва да се борим за независимост и суверенитет, както и за разплата с всички, които продадоха националния ни интерес в последните 70 години.

Отсъствието на Меркел не беше ли неуважение към жертвите на най-голямата война, която нейната страна подпали?

Сега има интересна борба между Русия и Запада за това кой направи повече, за да спечели войната, но самата им надпревара е жалка, защото Германия, България, Унгария, Италия, Япония и Румъния са има няма 200 милиона, а срещу тях бяха 1 милиард. Меркел подобно на всички европейски лидери е марионетка и отсъствието й от парада е било заповядано.

В България имало ли е фашизъм?

В България е нямало фашизъм, такъв е имало в Италия и донякъде в Испания. Фашизъм и нацизъм са сборните епитети, използвани от комунистите и демократите да определят идеологическите си противници. За тях фашист е всеки, който не е комунист, демократ, безбожник или безродник.

Накъде трябва да гледа България - на Запад, на Изток...?

България трябва да гледа в себе си, да работи за себе си и народа си, а да търгува и с Изтока, и със Запада. Суверенитет, независимост, национален просперитет и, разбира се, целокупност, това са принципите, по които трябва да работим. Изток-запад, комунисти-демократи, това са условни разделения.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.