Закрий КЗД, спаси България

Закрий КЗД, спаси България
04-04-2015г.
14
Костадин Костадинов

Гледах току що по Нова тв, че Комисията за защита от дискриминация (КЗД) била осъдила Ани Цолова и Виктор Николаев, защото били споменали, че незаконната сеч над Аспарухово била циганска.

Интересно, във водеща медия двамата водещи ги изби на истина, и то в разрез с неолибералната мултикултуралистична пропаганда и всички гракнаха против тях, че било дискриминация. Най-вече КЗД, разбира се, както и цял катун от цигански и правозащитни организации. А, когато малките циганчета, на родителите, на които плащаме детските и майчинските, за да ги възпитават в омраза срещу българския етнос, крещяха „българите на кайма” се пусна мантрата, че обществото било виновно - тогава КЗД не обели и дума. А това далеч не е за първи път.

Миналата година над сто цигани крещяха „българите на сапун” пред очите на десетки журналисти и полицаи във Варна, и заплашваха длъжностни лица от община Варна със смърт. Един от заплашваните, зам.-кметът на район Младост в морската столица, подаде сигнал в прокуратурата. След повече от половин година разследване тя отказа да образува досъдебно производство с мотива, че крясъците и заплахите на циганите били изразяване на обществена позиция. Въобще, очаква ли някой, че управляващата коалиция чрез подопечната им комисия ще стори нещо за защита на българите? Оказва се за пореден път, че цитирането на новина в ефир може да бъде престъпление, само защото се споменава, че имало незаконна циганска сеч, а виковете „българите на кайма” и „българите на сапун” са обществена позиция, за която е виновно българското общество.

Какво предстои сега?

От решението на КЗД разбрахме, че на Нова тв се предписва да изработи механизми за самоконтрол на водещите, на всеки три месеца да представя доклад и отчет за работата по самоконтрола и т. н.

Впрочем КЗД го нарича така. Всички останали го наричаме цензура.

Много започна да се говори през последните години, че българската държава упражнявала геноцид над своите граждани. Това въобще не е така. Упражнява геноцид само над гражданите си от български произход. Към тези от цигански и турски произход е изключително любвеобвилна.

Но все пак - какво предстои от тук нататък?

Да съдят всеки, който представя циганите в лоша светлина?

В тази връзка да попитам - срещу мен имаше сигнал в прокуратурата заради моя статия, в която говоря за мародерстващите цигани след бедствието в Аспарухово през миналата година.

Хайде, прокурорите, бавите се. Ще ме съдите ли за това, че казах истината? Нещо притеснява ли ви? Чакам ви. Майната им на всички тях. Ако живеем в лъжа, ще умрем в срам. Нека всеки сам си направи избора. Аз моят го направих отдавна.

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.