ДПС рецепти за циганска кайма. Пардон, за гражданска война.

ДПС рецепти за циганска кайма. Пардон, за гражданска война.
31-03-2015г.
71
Ангел Джамбазки

Само дни, след като циганската автономия „Надежда“ издигна официално политическия си девиз „Българите на кайма“, анти-българската, етническа, про-турска, противоконституционна и етническа партия ДПС очаквано се обади с коментар по темата. Разбира се, анти-български и анти-национален.

Както се казва – „гузен негонен бяга“. Без никой да ги пита, либерал-интеграторите от ДПС побързаха да се обявят срещу лозунгите „циганите на сапун“, „турците под ножа“, и „българите на кайма“.

Само че, нямаше и няма телевизионно предаване, в което масово да се крещи, нито „циганите на сапун“, нито „турците под ножа“. Ако вярваме на очите и ушите си, чухме и видяхме цигански расизъм, ксенофобия в действие. Видяхме как десетки стари и млади обитатели на автономията крещяха „българите на кайма“ и „българите на сапун“, показвайки средните си пръсти на тези, които ги издържат цял живот и им плащат социални помощи, ток, вода, транспорт, образование и лечение. Тоест на нас.

Драстичен, нагъл, вулгарен, екзактен пример за вопиюща неблагодарност и социален паразитизъм. Показателни бяха репликите „ми тя държавата плаща“, разбирай за всичко и „те законите важат за българите“, тоест, не важат за обитателите на циганските автономии.

Това е чист расизъм, образцова ксенофобия. Изразени публично, в национален ефир. С особена дързост. Това бе директна заплаха към живота и здравето на няколко милиона българи. Образец за групов, общностен, цигански расизъм. Нещо да сте чули коментара на видния „човекозащитник“ Красимир Кънев и останалите грантови правозащитници по темата „еди-кой-си-на-кайма“?

И тук се появяват „либералите“ и „евроатлантиците“ от ДПС. Тези, които говорят за „европейски“, „атлантически“ и прочее „ценности“. Които ни проглушават ушите от сутрин до вечер с лицемерие и неразбираеми купешки фрази. Тези, които от сутрин до вечер се жалят от трибуната на Народното събрание, че били „преследвани“ и имали „нарушени права и свободи“.

Те не осъждат виковете „българите на кайма“, нищо подобно. Местан и циганските „барони“ около него ни уведомиха, че не одобрявали лозунгите най-вече „циганите на сапун“ и „турците под ножа“. И търсили провокатора. Ще им го кажа. Да не се хабят. Сигурно е Ян Бибиян. Или Санчо Панса.

Всъщност, основната отговорност и вина за формирането на цигански автономни анклави в България, поне в последните 10 години, е на ДПС. ДПС паразитира и се храни с купени гласове от циганските анклави. ДПС има в най-голяма степен паразитен интерес циганите в България да са неуки, неумели, неграмотни, нетрудоспособни, затворени в катуни ив  гетата си. Защото са им под ръка. Което разбира се, не оправдава последните, нищо подобно. Просто се получава уникална симбиоза между политическа корупция и наглост, купени гласове, мързел, социална самоизолация, липса на трудови навици и традиции от рода на това деца на 11 години да раждат деца. От братята си.

Да припомня – пръв Ахмед Доган, преди десетина години, въведе „модата“ циганите да не си плащат тока, когато обяви, че ще бъдат опростени сметките за ток в циганската махала „Столипиново“. И оттогава, та до днес. Ток, вода, социални, здравни осигуровки на обитателите на циганските автономии плащаме всички ние. 

Защото ДПС купува откровени престъпници, цигански барони и търговци на гласове и ги прави народни представители. Откакто една част от българските граждани с турско самосъзнание, отвратени от дерибейско-мафиотските порядки в ДПС престанаха да гласуват за политико-мафиотската структура, ДПС се насочи ударно към циганските махали. Превзеха криминалните структури в циганските махали, овладяха „тарторите“ и „бароните“, осигуриха си купуването на гласовете на „махалите“. В това е и огромното лицемерие. Тези, които мазно говорят за „европейски ценности“ държат в тежка зависимост хиляди български граждани.     

Подхранват техния расизъм. Мотивират тяхната ксенофобия. Да припомня ли кой защитаваше публично циганите-ислямисти от пазарджишката махала, част, от които бяха арестувани и днес по подозрения в проповядване на антидемократична идеология и подпомагане на главорезите от Ислямска държава? Лютви Местан, Мустафа Карадайъ, Хюсеин Хафъзов. Последният, известен с противобългарските си речи по предизборни митинги в Турция, присъства неизменно на делата в Пазарджик, в защита на обвинените в проповядване на радикален ислямизъм, обитатели на циганската махала в Пазарджик.   

ДПС недвусмислено и незабавно скочи в защита на циганите-ислямисти. Опита се да омаловажи деянията им, да обвини правоохранителните и правораздавателните органи в „репресия“. Отправи намеци и препратки към т.нар „Възродителен процес“. Намеси и мюфтийството в защита на емисарите на Ислямска държава в България. Докато не се обади една от обвинените и не заяви публично, че осъжданията за разпространение на радикален ислям и противодемократична идеология Ахмед Муса Ахмед, е осигурявал тил, явки и логистика на главорези от Ислямска държава в пътя им от и за Сирия. 

Всъщност ДПС, купувайки гласовете в циганските махали, носи и отговорност за случващото се в тези махали. За невписването на обитателите им в българското общество. Малко изборни резултати от безнадеждната циганска автономия „Надежда“, които обясняват обясненията на Местан. Общият брой гласове по партии, както следва е:

ДПС   -           1749 гласа

ГЕРБ   –          1148 гласа

БСП    –         607 гласа

ББЦ     –          143 гласа

РБ        –         131 гласа

АБВ    –          68 гласа

АТАКА –       49 гласа

ПФ      –         29 гласа

Извадката е направена от сканираните секционни протоколи в сайта на ЦИК.

Ето защо ДПС се намесва отново в защита и подкрепа на циганския расизъм. Просто пази позициите си в анклава. В циганската автономия. Доминацията на ДПС в тази циганска автономия е очевидна. Ако си мислите, че тези гласове са спечелени в беседи между Местан и местните „интелектуалци“ за ползите и вредите от либерализма и евроатлантическите ценности, грешите.

В циганската автономия „Надежда“, където ДПС има почти толкова гласове, колкото всички останали партии и коалиции, взети заедно деца и възрастни масово крещят „българите на кайма“ и „българите на сапун“.

Как мислите, от кого са го чули ?

Очертава се изключително опасно сътрудничество, симбиоза и взаимодействие между противоконституционната, протурска, етническа, антибългарска политико-мафиотска формация ДПС, емисарите на радикалния салафитски ислям и ИДИЛ и обитателите на циганските автономни райони в България.

Това е причината ДПС да запазва, завоалира и реално да оправдава открития и брутален цигански расизъм и ксенофобия, недвусмислено изразени в подетия от десетки гърла вик „Българите на кайма.“

От там до гражданската война има една скара време.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.