ZA FACEBOOK S LUBOV

ZA FACEBOOK S LUBOV
14-02-2015г.
20
Гергана Шумкова

Имало едно време, когато хората притежавали Facebook. Днес Facebook притежава хора...

Няма как на празника на плюшените мечета, балоните във формата на сърчица и всички захаросани картинки с мъдри любовни послания да не отдадем значимата чест на великата социална мрежа - FACEBOOK. Все пак, тя е събрала толкова двойки, колкото дори самата Наталия Симеонова не успя за години работа като фея на любовта в „Море от любов”.

Е, разбира се социалната мрежа от рождението си до днес успя да се утвърди като нож с две остриета, защото, както стана повод много самотни сърца да намерят половинката си, така стана повод за раздяла на много двойки. Вече баналата причина за разводи като „несходство в характерите”, спокойно може да бъде заменена от „несходство в постовете”. Всеки знае - един погрешен таг може да коства връзката ти.

Днес ще обърна внимание на всички  симптоми, според които ти си истински закоравял Facebook маниак.

Независимо дали обичаш котки, кучета или, каквито и да е животни, ако искаш да си стойностен потребител в социалната мрежа,  трябва поне по 10 пъти на ден да качваш улично куче или котка, което да търси своето приемно семейство. Разбира се, ти самият никога не си прибирал четирикракото в дома си, защото здраво си влезнал в ролята на социален служител и в задълженията ти влиза само да съобщиш за бездомното създание. С толкова защитници на бездомните животни, мисля, че уличните кучета са вследствие на непрочетения ти пост.

Да си снимаш храната е задължително. Какво ще си помислят приятелите - че нямаш пари  да се нахраниш. О, не! Това е катастрофа! Все пак всички във Facebook имаме кинти и посещаваме скъпи заведения. Ако не си снимаш храна поне се „чекни”, че си в тузарски фитнес, та да знаем, че не просто гладуваш, ами работиш за тяло.

Имаш контракции. Преди да предприемеш, каквито и да е действия за раждане се увери, че ти е останало от пакета с мобилния Интернет, защото успешното раждане е не, когато бебето изплаче, ами, когато ти го отбележиш в първия му пост на бял свят. Оттук нататък, ти си един от най-значимите потребители във Фейс-а. Ако си наистина добра майка трябва ежечасно да пишеш постове, които да дават информация кога сте „яли” „оригнали” и  „изкъпали”, те, разбира се, трябва да са придружени със снимков материал като доказателство за дейностите, които извършвате с бебето си. Някой правят и Facebook на бебето си, но това е само за мастери в социалната мрежа.

Важно е да се отбележи, че Facebook не е само цветя и рози. Има и трудни времена като например онзи момент, в който от „relationship” минеш на „single”. За да излезеш бързо от кризата поне месец трябва да качваш много тъжни песни от vbox с превод, щото не всички сме длъжни да знаем английски, ама всички сме длъжни да знаем през какво преминаваш. В такива периоди могат да ти помогнат и стотиците тъжни снимки с още по-тъжни послания. И не на последно място - постове от сорта: „всички мъже са боклуци” и „всички жени са курви” вършат отлична работа. Така посланието ти ще бъде разбрано от много голяма група потребители.

И на последно място, но не по значимост ще сложа политическите коментари. България спокойно може да бъде наречена Меката на независимите социолози и политически коментатори. Всеки разбира от политика и всеки може да оправи България. Той самият не иска да влиза в Парламента, защото това е място само за крадци и глупаци.

И накрая - ако до 24 часа не си „постнал” нищо във Фейс-а те обявяваме за издирване!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.