Жени Калканджиева: с Тачо НЕ сме разделени!

Жени Калканджиева: с Тачо НЕ сме разделени!
22-11-2014г.
82
Лентата

Веднага след края на ВИП Брадър жълтата преса започна да си измисля какво се случва с Жени Калканджиева и съпруга й Тачо. Били разделени, тя се била хванала с друг, Тачо я бил изоставил....И още куп неща, които се оказват НЕВЕРНИ. И това го знаем от самата Жени Калканджиева. Ето какво друго каза тя за Lentata.com

Какво се случи с теб и Тачо след края на ВИП Брадър? Писаха някои, че сте се разделили...

Всичко е ОК. Гледах там, че са писали и някакви глупости, че съм станала гадже с Мартин (Мартинов), но не сме се разделили и в момента нямаме намерение да се разделяме. За далечното бъдеще не мога да отговарям, защото, не знаем какво ще ни предложи животът. Така че – за момента сме заедно, вкъщи сме си с детето и така.

Как ви се отрази ВИП Брадър като цяло – на теб, на семейството ви? И съжаляваш ли, че участвахте?

Никога не мога да съжалявам за нещо, което съм направила и за нещо, за което съм взела решението сама. За мен беше едно приключение, беше интересно, естесвено не поредполагах, че е като в психиатрия и ще е такава лудница, но беше – едно доста емоционално изживяване. Като, разбира се, и за секунда не сме забравяли, че в крайна сметка, това е едно шоу. Нещата не могат да се приемат толкова сериозно и дълбоко и хората да правят някакви генерални изводи относно нашето поведение вътре. Все пак, ние се интересуваме от това рейтингът на Нова тв да бъде висок.

Ти имаше много крайни реакции вътре в къщата – това беше част от стратегията ви или ти така се държиш и в живота?

Принципно, в живота не мога да се държа така – най-малкото детето е предимно с нас и второ – навън може просто да се разсърдиш, да обърнеш гръб, да станеш и да си излезеш, да се разсеяш някъде, докато там в случая няма как да не се реагира остро, защото ти няма къде да избягаш. Ти си нон-стоп заедно с всички тези хора и няма как да се отървеш от каквото и да било. Затова е имало и малко повече скандали.

Смяташ ли, че форматът по някакъв начин е манипулирал вашето поведение и изказвания в къщата?

Нищо не може да бъде казано по различен начин. Каквото е показано, то е излезнало от нашата уста. Въпросът е, че по някой път някоя дума може да бъде преекспонира повече пъти. И нали знаете, че едно нещо, като се повтори 100 пъти почва да прилича на истина. Това, че веднъж или два пъти сме се карали вътре, не означава, че ние непрекъснато сме се карали. Но това са моментите, които са най-коментирани и са били най-интересни за зрителите. Повтаряни са в daily епизодите, давани са при Венета Райкова и е нормално. Абе, същата работа като с виното. Общо взето, аз веднъж казах да не ми сипват виното, а после се оказа, че едва ли не вътре сме изпили толкова много вино, а ние всъщност бяхме на такъв режим, че не знам кой би издържал по този начин...

Но, ако искаш да съм напълно честна - не съм гледала нито един епизод и нямам такова намерение. Не мога да направя сравнение между това, което е вътре и това, което е излъчено навън. Не ми се и гледа, защото за мен това е затворена страница, аз приключих с този формат, сега да си повтарям същите работи въобще не ми е интересно.

Как ще коментираш финалиста Влади Въргала?

Аз мисля, че Влади заслужено спечели първото място. Естествено, както знаете, аз съм пристрастна, защото той ми е приятел от 20 години, въпреки че и с Тити се познавах отдавна и общо взето с повечето хора вътре... Но Влади беше наистина от най-добрите съквартиранти, така че – радвам се, че той спечели. Нито за секунда нямаше в неговия характер дребнавост, лицемерие, фалш.

Много хора смятат, че той спечели, защото бе поставен в ролята на жертва, а българите обичат жертвите...Имаше ли нещо такова при гласуването?

Абсолютно. Но това говори единствено и само за това, че народът е милостив, жалостив, че е съжалителен. До някаква степен това го направи победител, защото той сподели пред цяла България колко му е трудно и, че този етап от живота му е най-тежкият, така че – нормално. По-добре да спечели човек, който има нужда, отколкото някой като мен. Аз нямам нужда от спечелване на ВИП Брадър.

Мислиш ли, че имаше хора в къщата, които не трябваше да са там, във ВИП Брадър? Кои?

Най-малкото – първо мъжът ми не трябваше да влиза, защото той въобще не е ВИП. Не знам защо хората очакваха от него кой знае какво, като той си е обикновено момче. Никога не се е сблъсквал с такива ситуации, той е прекалено откровен, прям, искрен, директен, така че – можеха да му го спестят. Но пък нямаше да се получи интересната сага с онази Лударева...Линдарева, лудото Ленче :))., както й казваме. На доста хора не им беше мястото там. Особено, аз на 2 пъти много се ядосах на Камелия Воче, която в целта си да излезе права от дадена ситуация, тя казваше на хората неща, които първо – не са верни и второ – се опитваше да говори за неща, извън живота в къщата, което за мен е много грозно. В крайна сметка, когато един човек претендира, че е някой, не е хубаво да вади кирливите ризи, на когото и да било. Мисля, че ние всички трябва да сме малко по-дискретни, относно нашия личен живот, понеже имаме право на такъв.

Има ли нещо, което искаш да кажеш и, което смяташ, че е останало неизяснено след всичкия шум около вас напоследък?

Това, което искам да кажа на хората е – въобще да си гледат работата, да си гледат семействата и да не се вълнуват толкова много от нашия личен, съвместен живот. И да не се притесняват дали ще се развеждаме или ще оставаме заедно. За момента се чувстваме добре, щастливи сме, така че – да не го взимат толкова присърце и всички глупости, които са изписани по жълтите вестници просто да ги пренебрегват. Или, ако се забавляват – да ги четат, но да е ясно, че не са верни.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.