Ужас в автобус 83!!! Очевидец: приличаха на нинджи!

Ужас в автобус 83!!! Очевидец: приличаха на нинджи!
05-11-2014г.
245
Лентата

Екипът ни се сдоби с шокиращ разказ на пътник в столичния автобус 83. Какво се случва посред бял ден в центъра на София и има ли опасност от върлуващи банди?!

Ето разказа на жената, която вече с ужас се вози в градския транспорт...:

„На 2-ри около 13 часа се качвам на спирка „Оряхово” по посока Красно село, в автобус 83, даже се зарадвах, че в неделя не чакам, а се качих веднага и седнах преди задната седалка. На „Костантин Величков”, на „Света троица”, в последния момент се качи една група, облечена в черно.

Около 10 човека, облечени като нинджи нахлуха, почнаха да размахват палки, крещяха, не им се виждаше нищо, нито ръце, нито очи, дори очите им бяха прикрити с нещо като мрежа. Хората се разпищяха, аз тръгнах да ставам и видях спрей в ръцете на едното момче и се стъписах, той пръсна, аз почнах да кашлям, жените от автобуса почнаха пак да пищят!

Шофьорът спря автобуса на Стамболийски - без дори да има спирка и дори не помня как съм слязла, защото започнах да се задушавам…Обадих се на дъщеря ми да дойде да ме вземе..осъзнах се чак на Двореца на децата и се качих чак след два-три автобуса. Голям стрес преживях, а аз съм със заболяване на белия дроб и много се притесних.

Стана за секунди, това бяха деца, на 17, 18 години, като нинджи бяха и като на филм, не разбрах защо се качиха и какво искаха, не ни казаха какво искат…

Не ни искаха пари, дали са търсели някого, има циганска махала на следващата спирка... Какъв беше този спрей не знам…недоумявам, неделя на обяд, такъв ужас, такава вандалщина“, изплаква през сълзи жената и продъжава „вече като се кача се оглеждам, много ме е страх!“

Стана ясно още, че хунтата е удряла с палки хората в автобуса, не всички са успели да слязат и към момента никой не казва какво се е случило с шофьора на автобуса! 

Още по-страшното е, че рейс 83 най-често превозва много деца по маршрута си, а все още никой официално не казва - как е завършила кошмарната случка и какво се случва с престъпната банда?!!

Очакваме отговори и още подробности по случая!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.