Какво е общото между Бойко Борисов и Николета Лозанова?

Какво е общото между Бойко Борисов и Николета Лозанова?
05-11-2014г.
138
Радост Петрова

Знам, че вече ви е не до гуша, а до не знам до какво от Борисов. Обаче аз днес, за да не се ядосвам пак какво е сътворил или не, реших да погледна на тоя политически субект като на една от двете най-известни кифли в родината. И учудващо - приликите се оказаха доста.

Повод за сравнението стана поста на Бойко в официалния му профил във ФБ от сутринта на 3-и ноември. Въпросният публикува линк към песен. И не че властимащите не трябва да слушат или да харесват музика. Съвсем не тръгвам натам. Ама да си говорят чрез линкове от YouTube?

Все си мисля: „Колко по абсурдно може да стане?”. Но ето - хич не ме изчакаха да си довърша мисълта и – хоп.  Дотам стигнаха нещата – Николета, както и Борисов, се обясняват на опонентите си с песнички във ФейсБОК. Level на чалгата в политиката: over  9000.

Вижте сега за какво говоря.

Епизод 3467 от „ГЪЗърдост и Простота”
Тя
: Г-жа Божинова пуска поздрав на Алисия с парчето на Галена – „Завиждайте”.
Той: Г-н Борисов отправя  “Ticking bomb” към Радан Кънев.

Епизод 6859
Тя:
Николета качва своя снимка с чисто новата си придобивка - очила Dolce&Gabbana.
Той: Бойко не закъснява да сподели какъв улов е направил – снимка с две прясно хванати рибки.

Епизод 9432, сезон 187
Тя:
НиЛо има да изкарва кирливите ризи на бившата на Валери. Къде го прави? По всяка възможна телевизия и във всеки клюкарски сайт.
 Той: Б.Б. ще цапа С.С. (Станишев). Къде го прави? В едновременни живи участия в предавания в поне 5 телевизии.

„Крив ли е, прав ли е...”, епизод 3789
Тя:  
NL втълпява на обществото, че дори Алисия да е била първата съпруга, Николета е по-добрата и ще остане до край.
Той: Председателят на ГЕРБ пък ни убеждава, че дори БСП да ги е имало 100 години преди него, той е онзи, който ние (народът) обичаме, и най-сетне е тръгнал в правилната посока.

Така „ГЪЗърдост и Простота” продължава до безкрай. С тая разлика, че Николета Лозанова е част от развлекателния шоу бизнес и на нея това й е работата, докато позицията на Борисов в обществото изобщо не предполага подобни действия.

Житейската съпоставка на горните двама ни кара да разберем, че покрай тях всъщност всеки наш политик има своята чалга алтернатива*. Както и че ако им разменим местата и ни управлява кабинет от певиците на Пайнер, родната картинка няма да се промени значително. Особено с тоя многопаритен кабинет, съвсем на телевизия Планета го докараха – толкова изпълнители, че не можеш да ги запомниш.

ПП=Пайнер Политици
Така де – замислете се.  Ако Николета ще играе Борисов, следва Валери да е Цветанов. После – Станишев ще бъде Алисия, понеже както нея и той избяга в чужбината. Предлагам също така Бареков да бъде изигран от другата родна ябълка на раздора – Зорница Линдарева. Може би Първанов трябва да бъде възложен на Глория. Радан Кънев пък мисля, че ще й отива много на Преслава, защото и двамата са странно появили се звезди, дето не се знае колко ще блестят. А медиите ги свързват в близки отношения с поне 7 партньора. Костов, от друга страна - като старо куче, което не се изявява вече, ще бъде пресъздаден от Ивана. Сидеров си пасва чудесно с образа на Мишо Шамара – протестиращи и отритнати (с подозрения за прием на тежки наркотици). Каракачанов и Симеонов могат да бъдат някои нови изпълнителки, с богати гаджета и силиконови цици, които са пропели само заради парите на някой друг. ДПС ги обединявам, като изключение там е само Пеевски, който определено е възложен на Сашо Роман. Но като цяло там отделната личност не носи такова значение, те са силни в група. Затова ще бъдат всеки турски певец, с когото наш’те фолкаджии са правили дуети, а те до един са имали такъв!


*б.ред. чалга алтернатива - нарицателно за популярни българи/ки със спорна репутация (незадължително изявяващи се в поп фолк бранша)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.