Националистите: БХК защитава престъпници, изнасилвачи, убийци!

Националистите: БХК защитава престъпници, изнасилвачи, убийци!
04-11-2014г.
58
Симона Милкова

Разговаряме с Благовест Асенов от „Национална съпротива“ - за БХК, българщината и онова, което всеки човек трябва да направи за отечеството си.

Споровете ти с БХК датират отдавна, за какво алармираш?

Хелзинкския комитет е една анти-българска организация, която има за цел да руши устоите на българската държава. Тя се превърна в PR на малцинствената престъпност, като непрестанно работи в насока - да оневинява престъпници, изнасилвачи и убийци на възрастни жени, мога да дам и примери за това. През 2010 година направихме един филм за една българка, убита от цигани, които тя хранеше, понеже държеше местната бакалия в едно врачанско село. Те решават да я ограбят понеже имала на пръста си едно златно пръстенче и едно герданче. Отиват и я убиват жестоко, удавили са я, това се случва през зимата, мъчили са я. Един от циганите сваля връзките на обувката си и я доубива като захвърлят някъде трупа. Съпругът й не успял 40 дни да я намери, ние бяхме потресени и направихме едно интервю с хора, които също бяха потресени от тази драма. Тогава имахме организация в СУ, която правеше лекции с патриотична насоченост, за популяризиране на забравени личности или пък проблеми и излъчвахме видеа, свързани с това. Но видеото за тази жена беше спряно, не беше излъчено. Тогава ни изгониха от СУ, заради жалбите на БХК и разни еврейски и цигански организации. БХК прати адвокати на двамата изроди - убийци и им дадоха само 6 години…сигурно са излезли на 4-тата година и сега са на свобода. Толкова струва животът на една българка – поне според законодателството. Друг случай с БХК имаше – за един човек, който живееше в Модерно предградие, там циганите са превзели всичко, циганите тръгнали да убиват една тяхна комшийка, мъжът се застъпил за нея и те са го смазали от бой. Тогава БХК отново се застъпи за убийците и им прати адвокати и днес няма нито един осъден.

Какви са подбудите на БХК, защо го правят това?

Това са хора платени отвън, те се явяват тук от името на чужда агентура, чиято цел е да руши устоите на българщината, застъпвайки се за малцинствените престъпници. Те осъзнават, че, ако имаш една разгневена маса - неграмотна, глупава и крадлива, с чувство за безнаказаност, то тогава самата нация страда от това, така потискат самия народ, те създават конфликти, като следват заръките на своите господари.

Кои са техните господари?

Кои са те, не може да твърдим – това е работа на ДАНС и прокуратурата, но те се занимават с нас – националистите. БХК вече са се съюзили с педерастите содомити. Вместо да се занимават с финансирането на такива съмнителни организации като БХК и да видят какви са подбудите им, те се занимават с нас. А е важно да се провери какво и защо върши БХК, защото някой им дава пари, за да се върши работа, която е във вреда на отечеството и във вреда на държавните институции. Аз съм организатор на шествието срещу педерастите и сега стигам до заключението, че педерастите и БХК са застанали в общ фронт срещу нас. Срещу мен има доноси от БХК, пуснати в прокуратурата, това са дискове с доноси и документи – но най-лошото е, че прокуратурата вече прави, каквото анти-българските организации й кажат, прокуратурата изпълнява заръките им. Ние се опитахме да направим една националистическа партия и прокуратурата ползва доносите на БХК срещу нас, само и само да създава проблеми… Прокуратурата е маша в ръцете на БХК. Имам много дела и свидетели срещу мен – за това, че съм пребил един циганин, имам и още дела …Те постоянно пускат жалби срещу изявени националисти и ни създават проблеми. Ние затова започваме една инициатива срещу БХК, да я премахнем като организация, да бъде забранена и не само те, а и всяка една организация, която е платена от чужбина и има за цел да руши устоите на българската държава. Политиците и те не се различават от БХК и те са се разделили на агентура – има една руска агентура, една западна агентура и една перманентна турска, която седи като балансьор. Българският интерес никъде не е защитен, а хора като нас, които милеем за България сме преследвани от ДАНС и прокуратурата. Подобни явления като Отворено общество и други такива организации са се сраснали с прокуратурата и със съдебната система и правят, каквото си искат. Постоянно ходя по районните да давам обяснения и всички ми казват едно и също, имат лоби. Педерастията е навсякъде - влязла е в прокуратурата, в съда – навсякъде е. Християнските добродетели и българщината се преследва, а всичко, което ги руши е толерирано и пропагандирано. По гей линия – лицето Радослав Стоянов, педерастчето, той е най-големият ми фен, събрал е маса доноси срещу мен. Педерастите действат така – пускат снимка на други двама педерасти, които се целуват, вземат коментарите отдолу и ги пускат към ДАНС и към полицията, за да могат после хората да бъдат викани и да бъдат сплашени. Така се създава страх от самите содомити, които говорят за равенство и права, а използват силовите министерства, за да налагат своите виждания. Ако педерастията не беше предпазвана от държавата, ако гей-парадите не бяха предпазвани и нямаше повече полицаи, отколкото содомити - тях нямаше да ги има в България.

Какво искаш да кажеш на БХК?

Искам да им кажа, че тяхното време е към края си. Започваме активно мероприятие срещу тях. Приканвам всеки български патриот и всеки, който е пострадал. Тук има два мотива – да си пострадал от тях или да милееш за България, приканвам всички хора, които не одобряват действията на БХК да се включат. Нека всеки, срещу когото има донос, пуснат от тях, да се свърже с мен или да пусне жалба за набеждаване, специално срещу лицето Радослав Стоянов. Нека и той да дава обяснения защо е национален предател. Това е първата стъпка. След това ще направим един голям протест пред сградата на БХК с ясното искане подобни органзации – като БХК и Отворено общество да бъдат забранени. С техните действия те пропагандират – националното предателство като лесен начин за постигане на капитал и уреждане на живота, покрай тях са се събрали големи тиняци – лица като Красимир Кънев, като содомитите, циганите и всякакви други отрепки, които живуркат на гърба на българщината. „Осъдили са България“. Хвалят се, но тези пари излизат от джоба на българския данъкоплатец. Искам да призова и полицаите, които също са част от таргет групата на Хелзинкски комитет. Всеки полицай, който хване циганин, изнасилил бабичка, нормалната реакция е един такъв изрод да бъде понатупан, а после БХК на база на това деяние съди България и така трупа капиталовложения. Затова призовавам българина. Българинът трябва да се събуди, ако искаме да има България. Нямаме вече много време. Държавата ни е пред разпад. По последни данни на Националния осигурителен институт, само след 6 години в България над 25 процента от работещото население ще са цигани. Това значи, че тези двадесет и няколко процента ще трябва да изплащат тези двадесет и няколко процента от тежестта на пенсиите, а знаем, че циганите живеят на помощи. Само след 6 години ще изпаднем в една перманентна финансова криза. За това всеки българин трябва да знае, че свободата на отечеството не е дело на един човек, а е задължение на всеки човек - да се борим за отечеството е дълг.

снимка: Капитал

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.