Веща в занаята?

Веща в занаята?
02-05-2014г.
64
Албена Вулева

Трябва да ви кажа, че далеч не съм от хората с най-високо мнение за умственото равнище на българина, като цяло... Обаче, дейността на някои хора на територията на страната е направо шамар в лицето на интелекта на нашенеца.

Тия дни реших да видя какво ново на книжния пазар и се натъквам на невероятно произведение, от типа научно-експертно помагало! От корицата на книжката ми се усмихва дългоноса жена с едри колене, подписала се с не особено благозвучната, но за сметка на това описателна и силно информативна фамилия, от която зрително-асоциативно ми се наби в съзнанието само: Кобил...а, която ведро обещаваше срещу 15-тина лева да ме научи как се прави секс...

То бива, то може, както се казва, ама в 21 век да превъртиш дотам, че да издадеш наръчник как се прави секс е направо грубо! Не знам сега тая Кобил...а откъде идва и какво толкова изненадващо е разбрала за секса, размахвайки (вероятно) едрите си колене, ама голяма ще да е била тая почуда, щом е решила да излее преживелиците си на хартия, че чак да се опитва да иска пари за цялата невероятна история.

Предполагам за самата нея фактът, че сексът изобщо й се е случил се е оказал особено сензационен, но българинът от кажи-речи 15-годишен с невероятен усет и интуиция открива правилното приложение на полово-размножителната си система. Кому, за Бога, в наши дни би могло да не му е ясно как се прави секс, че да трябва да си купува брошурки по въпроса, написани от хора, чиято снимка далеч не предполага да имат обективната възможност за особено богат сексуален опит...

Как изобщо й е хрумнало на таз Магарица, при всичките достижения на порно-индустрията, сведена до нашето знание и чрез интернет, и чрез най-обикновена, банална кабелна телевизия, да си въобрази, че точно тя, копитестата ще ни разкрие баш тия неподозирани, и открити само от нея единствената, благини на сексуалното общуване?! Не, разбира се, ние живеем в свободна държава и всекиму е предоставена възможността да натрапва идиотията си на околните необезпокоявано, ама не я ли е малко срам, д`ет се вика, на краставичар краставици да продава?

Възмущението ме отвежда в интеренет, откъдето се осведомявам, че въпросната Кобил...а вършее наред и ръси нелепости, под формата на лична излагация по медии и други публични места, при това на развален български. Значи езика нашата не успяла да научи, пък в секса веща... чак до ниво писателство и нАучна литература.

От цялата история лъсва фактът, че учудената откривателка на секса, най-вероятно, по всичко личи е произхожденка от дълбоката провинция на някоя бивша руска република и затова е така във възторг от вероятно късната си „Еврика" за какво може да й послужи това между едрите колене, освен за пикаене, та толкова напира да споделя радостта си с неизвестно защо цяла България, именно... При все, че тук хората далеч не срещат трудности в междуполовото общуване, че даже и напротив - някои по-малолетни групи имат нужда от охлаждане на сексуалните си страсти, чрез горещи призиви да позабавят топката за още няколко годинки...

И на тоя фон, тоя кон ще се опитва да ни изненадва?! Сексуално?! Тук сме се разтревожили за разврата на младото поколение и твърде разкрепостените му нрави, а тая недообяздената Кобил...а доприпкала в галоп да ни разказва как да си го слагаме!? Всичко много хубаво, забавно е, даже комично, обаче, защо комедийният момент така се замита под килима и дамата е едва ли не представяна на сериозно? Дори срещам опити да се придаде елемент на експертност на цялата, по своята същност и съдържание, дълбоко провинциална и задръстено-изостанала налудност на госпожата? По дяволите, такива откровени глупости за секса няма дори в тинейджърските форуми, а тук чак под формата на книга със съвети ни се предлага! Наръчник. Учебно помагало как да се орезилим и осакатим в леглото!

Как и кой е издал този апогей на научно-експерименталната мисъл с нелепи разяснения как се прави секс и има наглостта да му постави цена, да го изкара на книжния пазар и да го предложи на нашенеца най-сериозно за закупуване? Ама, няма чак такива идиоти в България, моля ви се! Много моля Ви, мадам! Малко ни дели от появата в научно-литературните среди и на многотомно издание как се ходи по голяма нужда, и поканите за тренировъчни лагери по темата.

Горещо призовавам личният възторг от интимните ласки, (колкото и неповторими да са ви се сторили, уверявам Ви такива са само за Вас) да не напуска семейно-интимния Ви кръг, особено под формата на "литературно произведение". Няма никаква нужда, посредством "творческите" си и други напъни да поставяте знак на равенство между книжния пазар и пазара на тоалетна хартия!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.