Отец Евгений ПРОТИВ ваксините

Отец Евгений ПРОТИВ ваксините
06-02-2014г.
65
Симона Милкова

В общественото пространство като призрак върлува бунтът на част от българските майки, които са срещу задължителните ваксини. След последния случай на дете, починало при недоизяснени обстоятелства и след поставяне на ваксини, започна отново да се шуми около темата. Отец Евгений от Сливен се обяви срещу задължителните ваксинации и започна събирането на подписка срещу тях. Самият той е баща на 9 деца, последните две от тях - не са ваксинирани. Трябва ли да се промени законът за ваксинациите, опасни ли са и да ваксинираме ли децата си, питаме Отец Евгений.

Вие имате 9 деца, ваксинирани ли са?

  • 7 от децата ми са ваксинирани, за съжаление. Единствено последните 2 нямат никаква ваксина. Излязоха много информации и много данни за това колко вредни са ваксините, и, че единствената идея на ваксините е да обслужва корпоративни интереси и от тях да се печелят пари. Това, че някой печели пари не е толкова интересно, проблемът е в това какво правят самите ваксини. Проблемът е как те действат върху физиката на човек, а дори и върху неговата психика. За съжаление, има такива зли гении, които дотам са напреднали в науката, че една инжекция, която е поставена сега да развие негативни последствия след десетилетия. Сега ще ме обвинят, че съм привърженик на теориите за конспирация, но конспирация вече няма. Защото всичко излезе наяве, дори Бил Гейтс, по време на една конференция казва, че той и неговата жена създават компания за ваксини с цел да се редуцира населението *.

Вие възприемате ваксинациите като своеобразен геноцид, така Ви разбирам.

  • Абсолютно, това не е тайна, това е голяма наглост, човек с много пари и много власт има наглостта да сподели на всеослушание токова нещо, явно Бил Гейтс иска да бъде новия Хитлер.

Колко опасни са ваксините, каква е позицията на църквата по този въпрос?

  • Всичко, което вреди на човешкото здраве трябва да се избягва. Християните трябва да го избягват, защото те носят отговорност за душата и за тялото си, тук става въпрос не само за самите нас, а за нашите деца. А децата са най-ценното, което човек може да има на този свят, надали някой родител би искал да храни децата с отрова или да им дава отрова. Давам ви за пример ваксината "Цеврарикс", която е причинила смърт, стерилитет и забележете - рак на маточната шийка. Ваксината е забранена в Англия и много Европейски държави, но тъй като България е Африканска държава, тази ваксина сега се разпространява у нас.

Вие виждате ли разлика в заболяемостта между ваксинираните и неваксиниратите Ви деца?

  •  От гледна точка на здравето, неваксинираните ми деца са по-здрави, по-лесно се справят с вирусите, все още са много малки да кажа в интелектуален аспект има ли разлика. Опитът на другите показва, че има поражение и интелектуално върху самия човек, тъй като ваксините съдържат токсични консерванти - това неминуемо се отразява върху мозъчната кора и нервната система на човека. Не съм медицинско лице, но от общите ми познания, и от това, което виждам, деца с ДЦП, причинени от ваксини, това е сигнал, че ваксините носят вреди и е факт, че на едни повлиява по-лошо отколкото на други.

Не смятате ли, че ваксините спасяват животите на много хора, а случаите на пострадали са единични?

  • Четох някъде една статистика, която казва, че 1 на 10 000 се разболява от морбили, докато 1 на 2500 има поражения  и усложнения от ваксината за морбили. Тогава какъв е смисълът, това го давам като пример, мисля, че съотношението беше дори много по-голямо. Чисто математически сметките не излизат в полза на здравето на хората. Когато в България имаше епидемия от морбили се оказа, че половината от боледуващите са ваксинирани.

Заставате ли срещу позицията на лекарите в тази своя борба?

  • Лъжа е, че ваксините не са опасни, не знам дали някой ще има мъжеството и смелостта, някои от нашите лекари да го кажат това нещо, но има западни такива, които го казват.

Как трябва да се промени законът за ваксинациите според вас?

  • Ваксините не трябва да бъдат задължителни, трябва това да се остави на съвестта на родителите, нека те да решат дали искат или не искат, защото сега тези, които не желаят да ваксинират децата си, не получават детски надбавки, не могат да посещават детска градина, както и училища, което е своего рода дискриминация и затова има нужда от промяна.

А какво ще стане с вашите две деца, които не са ваксинирани?

  • Ще променим закона, аз съм оптимист, забелязвам как голяма част от хората не са запознати с действието на ваксините и последствията. След като стана този случай с детето от Стара Загора, някой медии вдигнаха малко шум и, Слава Богу, отново се отвори тази болна тема. За съжаление, поводът беше животът на едно малко дете. Изразявам своята най-дълбока съпричастност към мъката на семейството.

Но експертизите не са излезли, детето е било със запушен нос…

  • Аз мога да кажа моята експертиза, всеки един човек, който има елементарна представа какво е ваксината, знае, че тя снижава имунитета. Доц.д-р Атанас Мангъров, отявлен защитник на ваксините, заяви, че на детето са били поставени 15 ваксини, в 2 инжекции са били разпределени на 5 и 10.  Тук говорим не за 1, а за 15 ваксини, представете си за едно малко дете, което тежи 5 килограма да му се поставят 15 ваксини и то да почне да се бори с тях наведнъж. Това му е снижило имунитета на 0 и щом му е било запушено и нослето, ето едната версия за фаталния край. Втората ми версия е, че самото вещество, което консервира ваксината е силно токсично, това е могло да доведе до това възпаление на мозъка, което е получило детето, а оттам усложнението и смъртта. При тези 2 варианта проблемът идва от ваксината. Казват, че са минали 9 дена от поставянето на ваксината и затова, казват, че причината не може да е тя, но ваксината не действа за 9 дена, а за години. Не може на третия ден детето да я изпишка, тогава защо да не може тя да е причината за смъртта, за мен това не е никакво основание…На този етап е абсурдно да кажат, че причината е ваксината, затова ще кажат, че детето е починало от вирус. Моят съвет е родителите да повикат независими експерти от чужбина, защото нашите експерти много лесно могат да бъдат манипулирани, ако искат да се открие истината за смъртта на детето им, това е моят съвет. 

Подел сте кампания срещу задължителните ваксинации, какво да очакваме?

  • С моя брат обсъдихме варианта да подготвим една общонационална подписка против задължителното слагане на ваксини, имайки предвид зачестилите случаи с печални последствия от ваксини. Говоря не само за България, но и за чужбина, ще направим едно изложение с местен депутат от Сливен, който да го внесе в МЗ и към Комисията по здравеопазване към НС, мислим да направим още едно копие до Комисията по дискриминация.

Ще има ли ефект?

  • На Бога се надяваме, докато дишаме се надяваме. 

Очаквате ли много съмишленици да Ви подкрепят в каузата?

  • Да, Слава Богу, в България има разумни хора, които не се поддават на манипулациите на силните на деня и на хората с много пари.

Обявихте се срещу абортите, срещу гейовете,срещу ваксините, срещу сурогатното майчинство, хомеопатията…

  • Не участвайте в безплодните дела на тъмнината, напротив изобличавайте ги., казва Св. Апостол Павел, ние това ще правим, който има уши да чуе.

 

* На закрита конференция в Лонг Бийч, Калифорния, наречена TED2010, в речта си Бил Гейтс казва: “Днес на земята живеят 6,8 милиарда души. Този брой ще се увеличи на около 9 млрд. Сега, ако наистина си свършим добре работата с новата ваксина, здравните грижи, репродуктивното здраве, може да го намалим, може би, с 10 или 15 на сто!” (бел.ред.)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.