Транс пророчества: Бунтове ще има

Транс пророчества: Бунтове ще има
30-01-2014г.
80
Симона Милкова

Преди 21 години някъде из Родопите Андрей Миронов от Рудозем се оставя в ръцете на д-р Калоян Персенски, хирург в  болницата в Ардино. Докторът буквално „ отнема“  мъжкото достойнство на Андрей и го превръща в жена. Днес ви срещаме с творениено на д-р Персенски -  транссексуалната пророчица Адриана. Какво вещае бъдещето и съжалява ли тя за радикалните промени в тялото си, питаме родопската гадателка.

Как разбра за пророческите си способности? Спомни си първото провидение?
Тогава бях в учителския институт в Смолян, учех начална педагогика, бях на 22, сега съм на 48, беше преди много години, предсказвах разни неща, сънувах от предния ден въпросите, които ще ми се паднат на изпита, даже сънувах какви оценки ще имам. Възможно е тези способности да съм ги имала още като дете, тогава все още нямаше телефони, баща ми и дядо ми пътуваха за Пловдив и аз казах, не се притеснявайте ще се забавят, спукали са гума, и беше така…

Как се случва предсказанието?
Когато човек седи срещу мен, аз чувам глас, който ми говори, понякога виждам текст, изписан на стената зад него, текстът е на български и е светещ, неонов и го изчитам, друг път получавам видения от дома му или картини, които предстоят да му се случат. 

Гласуваш ли или знаейки предварително резултатите, не виждаш смисъл?
Не съм гласувала от години, защото ми е все едно. Който и да е на власт, е все тази, няма разлика - сите сме българи. Не виждам едните да са по-добри от другите.  От партиите са ми се обаждали по време  на избори да ме питат, например, когато ГЕРБ води и аз им казвам - спокойно това е временно, ще има обрат и после се случва, както съм казала. Но аз самата нямам политически пристрастия.

Какво лично за себе си си пророкувала?
За себе съм говорила още като дете, че ще стана друг човек, че ще се променя. Освен това съм казвала, че каквото говоря след време ще го пишат по вестниците.

Кажи, нещо хубаво ще се случи ли в България?
Аз вярвам, че България ще бъде защитена от сили свише и ще продължи да съществува във времето, ще дойдат нови политици в бъдеще, от далеч дошли и учили в чужбина, ще дойде добро за България и много чужденци ще търсят убежище тук, защото навън ще има природни бедствия, както дойдоха сирийците, ще дойдат и други, нашата малка държава ще побере много хора и няма да се обезлюди, богати ще дойдат тук да живеят, имам оптимистични предвиждания за България.

А относно ислямизацията?
България няма как да се ислямизира на 100 процента, не е редно, тя е християнска държава, ще се намери кой да въведе баланс и мир между християни и мюсюлмани, ще има траен мир. Ще има фундаменталисти, но силни хора ще ги спрат. 

Не ни пестиш лошото?
Бунтове ще има, поне 2 години и половина ще е така и природни бедствия ще има, но не тъй страшни и не с много жертви. Но Русия ще има да пати. Там ще има и атентати, и бунтове, и ще ги тресе вихрушката. Много хора там ще страдат и ще тръгнат и от там да се преселват.

Съвсем скоро поредният гадател предвеща нови трусове за България? Кажи ни виждаш ли такива катаклизми в скоро бъдеще?
Ако ме видят, че съм стегнала куфарите и съм побягнала към чужбина, да бягат и те, щом съм още тук, значи няма страшно. България ще оцелее. Ние сме страна, която е покровителствана от Космоса и затова тук има много гадатели.

Какво да очакват българите, каква ще бъде 2014 година?
По-хубава от 2013-а в някои отношения и приличаща в някои отношения на 2013, стари проблеми ще се повторят, но след 3 месеца нещата ще тръгнат в правилната посока и към 2015 ще има резултати.

Тази дарба, която имаш,  дарба ли е или бреме?
Като, че ли е дарба по-скоро, аз си предусещам нещата и съм подготвена за това или онова, ние си имаме имунитет отгоре, пазят ни от грижи, за да можем да помагаме на другите хора, но повечето ясновидци са сами, в личния ни живот ни държат изолирани, за да можем  енергията си да я даваме на хората, а не на един определен човек.

Имаш ли много клиенти?
Имам достатъчно, понякога се уморявам, но аз работя само до 12, докато слънцето е във възход, тръгне ли към заник слънцето не обичам да работя. Каквото и да имам да правя, го върша преди обяд, съветвам всеки ако има нещо важно да прави, да го свърши преди обяд.

Да те върна малко към личния ти живот. Колко некомфортно си се чувствала в мъжко тяло, че да се подложиш на манипулация за смяна на пола и то преди толкова години?
Аз винаги съм била водена от своето желание, аз се чувствах като жена и за да има хармония между физическото тяло и духовното, направих промяната. Така е било писано да стане, нищо не се случва ако не е било по съдба - писано да се случи.

Хората около теб как реагираха?
В началото беше трудно, но сега нямам никакви проблеми, почитат ме, уважават ме, но и това беше толкова отдавна, че те са забравили, че съм била мъж. Много добре се котирам като дама, свалих дори 20 килограма, така че се чувствам прекрасно.

Не е ли по-удобно да си мъж, сега като можеш да сравняваш - била си и едното, и другото?
Аз не съм разсъждавала така, естествено по-трудно е да си жена, тя е като една украсена торта с много детайли, мъжът е като един кекс, слагаш всичко и каквото стане. Но аз държа да съм хубава торта, привлекателна, прекрасна и вкусна. Напоследък съм много доволна от себе си, защото изглеждам много по-добре от преди, но и много се лишавам от храни.

Има ли нещо общо дарбата ти с твоята полова ексцентричност?
Сигурна съм, че има връзка, знам, че сега съм в хармония със себе си и това е било необходимо за мен и за работата ми. Сега се чувствам в кожата си, и на мястото си, и всичко е наред.

Кой ще наследи дарбата ти?
Няма как да се наследи, духовните връзки, връзката с Космоса - не могат да се наследят така. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.