Мъжеложците от църквата

Мъжеложците от църквата
12-12-2013г.
145
Симона Милкова

След гей скандала с йеромонах Кирил от Троянския манастир, екипът на Lentata.com се свърза с Георги - момчето, което пусна в мрежата скандалните видеа с отеца. Имало ли е любов между двамата, консумирали ли са я и платена ли е била.... И още  - снимки от личния чат между двамата мъже (със съкращения). Разобличаването на п*д*растите в българската православна църква продължава.

Кога и как се запозна с йеромонах Кирил?

Прати ми покана във Фейсбук, от там стана всичко, имам хронология на чата, не ни е запознавал никакъв племенник на Поликарп, както той твърди! Сам ми поиска покана във Фейса. Само да вметна, че той каза, че преди време някъде сме си писали в гей сайтовете, но аз нямам спомен, възможно е и да е така!
Добре, запознавате се във Фейсбук, после - как пламна любовта?
Писахме си някъде около 2 седмици, след което той ме покани на гости в Троянския манастир. След като се видяхме там, пламна любовта. Той казва, че след като ми е дал 900 лева „за лаптоп“ съм отишъл в манастира, което не е вярно. Аз отидох много преди това, както потвърди и игуменът, като каза, че Кирил ме е представил за свой братовчед… И там се случи всичко.
На теб за пръв път ли ти беше да гостуваш при отец в манастир?
Да.
Но ти знаеше, че отиваш там, за да правиш секс, така ли? Опознавателен секс?
Да, такава беше идеята на моето гостуване.
Къде отседна и за колко дни?
За 3 дни бях в манастира, бях в една от стаите, както и в килията на Кирил.
Къде правихте секс и колко пъти за тези 3 дни?
Не съм броил колко пъти сме правили секс, но го правихме в стаята му и в моята стая, не мога да кажа колко точно бяха на брой,  но не бяха един и два, не съм ги броил, наистина. Кой е пасивният и кой е активният в тази връзка?
Той е пас, иначе всичко правихме, без задръжки.
Ти Кичка ли го наричаше?
Не, казвах му „бебе“, както и той на мен. Въпреки, че в последствие разбрах, че Дяволът е негов ученик.
А казвахте ли си, че се обичате?
Да, ние  наистина се обичахме, аз го питах дали е противно на Бога, той отговаряше, че на първо място е любовта и цитираше библията "...ако нямаш любов, нищо не си ...."
Защо казваш, че Дяволът е негов ученик тогава?
Вие не забелязахте ли как манипулира Светия Синод индиректно със своите изказвания? И понеже знае всички мизерии в църквата, обещава да разкрие жестоки истини след известно време, т.е. ако Синодът го отлъчи,  ще прави мизерии и синодът, за да мълчи, нищо няма да му направи.
Какво толкова знае, че да плаши Синода?
Толкова много неща знае, че може да им затвори устите и епископ даже да го направят, току виж го канонизирали приживе, знае за далаверите, за неговите колеги в манастира, знае им кирливите ризи, те си го покровителстват. Писал съм им десетки писма и нищо. Кирил каза публично, че ти си мъжка проститутка. Плащаше ли ти за секс?
Не! Между нас имаше чувства,  не е била такава идеята.
А онези 900 лева, които той ти прати за какво бяха?
За квартира,  имам доказателство за всяка своя дума, ще дойде момента, в който всички ще видят, че той лъже, идеята беше да наемем квартира близо до майка му и там да живеем заедно… Той лъже за много неща, както и за това, че няма регистрации в интернет,  има – дори в Гепиме.
От разговорите ви, които ти ни предостави, виждам, че явно наистина сте се обичали, защо се скарахте?
Той не си беше изтрил регистрацията в Гепи ме,  а аз моята я изтрих, много ме обиждаше и ми се караше за щяло и нещяло, наричаше ме „малоумник“, „курва“ и ме обсипваше с подобни епитети.
Някой изневери ли на другия или просто заради профилите в сайт за възрастни, нещата се разклатиха?
Х
ващах го няколко пъти да лъска на камера с други момчета в сайта cam4.com и ми беше гадно, пишеше си с други , но дали е изневерявал не мога да кажа.
Колко време бяхте заедно?
Около 3 месеца.
Ти защо не му върна парите, той каза,че си го манипулирал със сълзите си и словоизлиянията, колко ти е неприятно да работиш като проститутка?
Не му върнах парите, защото малко след като скъсахме, ми поръча да ме пребият и ме ядоса. А и това са тези пари за квартирата, пред Карбовски каза, че съм го изнудвал за тях, пред Господарите, че съм искал да ми помогне за книжка, пред Лентата за лаптоп, не знам още колко версии ще има, за да се изкара прав и да ми навреди.
Родителите на йеромонах Кирил знаеха ли, че е гей?
Не, баща му наскоро е разбрал и дори ми се обади по телефона, защото мисли, че лъжа и ме заплашваше. Каза ми, че бил много влиятелен и че ще ме вкара в затвора, че синът му не бил платил достатъчно да ме пребият, та той ще се погрижи,  аз го иронизирах като му казах , че ако ме вкара в затвора ще ми направи услуга. Бащата на Кирил е бизнесмен, за когото се твърди, че е сериозен дарител на църквата.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.