Отвореният гроб за българите

Отвореният гроб за българите
06-04-2013г.
59
---

Това е най-големият  проблем, който ни предстои да решим, а същевременно го подминаваме - все едно не съществува. Всички политици от 90-те години насам се опитват да ни оправят икономически и политически без всякаква мисъл за бъдещето и развитието на нацията. Огромна грешка, а може би коварен план. Всичко това води до фатален край – изчезването ни като народ. Отвореният гроб, приготвен за нас, все повече ще се разширява, докато не ни погълне.
Защо липсва загриженост от страна на политиците за справяне с този ужасен проблем? Защо остават глухи и слепи за демографския въпрос? Предполагам, защото нямаме своя българска политика, която да е в интерес на нацията. Тогава, чия политика изпълняваме? На кои господари служат  родните ни  политици?

Поръчал ли е някой нашата гибел?
Адолф Хитлер е казал:„ Имам право да унищожа низшите раси в името на арийската раса, за да и дам жизнено пространство”.  Дали сега има раса, която иска жизнено пространство? Може би това е расата, която е създала  и  финансирала Хитлер. Въпросите са много, а отговорите предполагаеми…
Повечето българи разсъждават, че причината за демографската криза се състои в липсата на пари и недостатъчни битови  условия за отглеждане на деца. Донякъде са прави, но това не е същината. Ако  разсъждението е вярно, няма да има подобна криза и в силно развитите икономически държави като Германия, Англия, Франция и др. Тогава къде е проблема? Отговорът за всички нас, не само българите е, че не знаем за какво живеем, за какво съществуваме.  От там се объркват приоритетно всички неща в живота ни. Комара прецеждаме, а камилата поглъщаме. Ето къде е нещастието ни.
Липсата на мъжественост в съвременния българин е също причина. Голяма част от нашите мъже не искат да носят отговорност, не търпят лишения, обичат повече себе си, стремят се единствено към удоволствия превръщайки се изцяло в хедонисти. И вместо да израстват духовно,  надуват мускулите си като балони, а душите им остават празни. Един духовно извисен мъж, изпълнен с вяра и благочестие, знае за какво живее и какво трябва да прави в живота си. Знае дори какво ще го последва след смъртта.Тогава всичко си идва на мястото и независимо от проблемите, които има, отстоява ценностите си. Разбира се, и жената има своята вина. Еманципацията я направи  суетна, егоцентрична и груба. Забрави основното си предназначение и мисия си на тази земя - да бъде майка. Но по-голямата вина е на мъжа. Не бих упрекнал жените за това, което са, защото на жената е отредено да следва мъжа. Така Бог е установил. Заставам зад определението, че една жена е истинска жена, когато до нея стои истински мъж. И ако мъжът до нея не е истински, тя ще потърси друг.
Ширещата се навсякъде порнография и еротизъм, липсата на вяра и нравствен живот са също причина за демографската криза.Последица от тях са абортите - убийствата на деца в майчината утроба.
В древността съществувал град на име Спарта, известен с добрите си воини. Там се намирала една отвесна скала, а под нея дълбока пропаст. На това място старейшините на града донасяли всяко новородено дете и по тяхна преценка, ако детето е слабо, го хвърляли в пропастта, пред очите на неговите родители. Сред воините в Спарта нямало място за милост и състрадание. При нас, в България, е нещо подобно и в известен смисъл по-лошо, защото семейният трибунал решава, че заради икономическа слабост, заченатото макар и здраво тяхно дете, може да бъде убито. И веднага се намира квалифициран убиец (гинеколог), който да изпълни присъдата. В България около 100 000 деца годишно не се раждат, а за петдесет и седем години неродените са близо 6 000 000. Ето, това  вече е холокост. Петстотин години турско робство не можаха да ни  заличат като нация, но 57 години дадената в ръцете на гинеколозите власт е на път да унищожи нашия народ. Кой ще ги спре? Кой ще защити най-беззащитните и невинни деца? Нали живеем във време, в което правата на човека са издигнати в култ. А ето слабите и чисти младенци няма кой да защити. Какво отвратително лицемерие! 

Някои ще възразят: къде са  правата на жените? Аз ще им кажа, че жените в случая нямат никакви права. Никой няма право да отнема живота на другия, било и това да е неговата майка. Много ми е странно как е възможно да спреш биещо човешко сърце (17 дни след зачатието вече има сърдечен ритъм ). Що за човек би сторил това?
Предстоят избори и на мен ми се иска да гласувам за партия, която ще забрани абортите, порнографията, хомосексуализма и други подобни извращения. Ще поощри раждането на деца, като например  намали наполовина данъците на многодетните семейства. В момента не се сещам за такава партия. Не знам дори дали съществува. Но знам, че няма да гласувам за партия, която ще запази закона за здравето в този му вид. Не искам да бъда съучастник в това беззаконие, да се избиват децата на България. Всеки политик, който е за абортите, такъв не е патриот, а слуга на някой чужд господар, който иска гибелта на България.
    Не можем да очакваме благоденствие там, където се пролива невинната кръв на неродените ни деца.
     Господ да помене всички убити младенци в утробите на майките им и да Ги кръсти в Своята необятна милост. На майките и бащите, извършили това, да дарува разум и покаяние

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.